Com treballem?


El nostre estil pedagògic
Oberts al futur


Infants, joves i adults amb esperança, cridats a deixar empremta al seu voltant i sobretot que creguin en ells mateixos treballant l'autonomia en el quotidià assolint petits objectius que construeixin una visió oberta al futur.


Actius en la vida


Infants, joves i adults en moviment, implicats en el seu entorn, començant per la seva família i la seva comunitat de veïns treballant l'assemblea de companys.


Amb compromís social


Infants, joves i adults vinculats al seu barri o poble a on la seva presència tingui sentit de servei i, per això, treballant amb plans d’inserció social i fomentant la participació comunitària.


Amb un “JO” en creixement


Infants, joves i adults preocupats pel seu desenvolupament esdevenint actors principals del seu currículum personal treballant la capacitat responsable de decisió.


En diàleg constant i constructiu


Infants, joves i adults que han d'obrir-se als altres joves i adults. Sentir-se part d'un global i oberts al creixement treballant les relacions, participant en associacions i grups d'interès.


Amb esperit de treball


Infants, joves i adults compromesos amb la seva realitat aprenent el valor del sacrifici per poder millorar en el seu espai personal treballant el compromís en el quotidià envers a les obligacions.


Responsables amb el consum


Infants, joves i adults interessats per consumir amb seny. Amb sentit real del valor de la responsabilitat amb allò més important i necessari.


Amb bens compartits


Infants, joves i adults que comparteixin el valor de la corresponsabilitat i el servei als altres treballant l'experiència de viure compartint vida.


Perquè tots som “UN”


Infants, joves i adults actius per fer front a les adversitats i l'empobriment construïnt un teixit de proximitat a l'entorn del usuari que compensi dèficits.


Que trobin respostes


Infants, joves i adults que tinguin paraules per expressar sentiments envoltats d'un diàleg constructiu i acollidor treballant per transformar actituds negatives amb espais de trobada i diàleg.


Ara tu, demà jo


Infants, joves i adults que visquin l'experiència de la seguretat rebuda pel seu entorn amb el sentiment de confiança com a valor de referència treballant amb professionals i recursos en xarxa.


Que aprenguin a dir “T'ESTIMO”


Infants, joves i adults que omplin el cor i visquin l'experiència destinada a deixar-se estimar treballant l'acompanyament personal i el suport afectiu a través de l'equip d’educadors.


Atents a un missatge de compromís humà


Infants, joves i adults en una sola família, enriquits per l'esperit de la solidaritat i l'amor universal.