FAMÍLIA JUANITOS


F. Juanitos no és casualitat. Té el seu orígen en el títol d'una producció cinematogràfica nordamericana de l'any 1941 "Juan Nadie". La pel·lícula és un clàssic interpretat per Gary Cooper, Barbara Stanwyck i Edward Arnold, entre d'altres. Classificada com un drama, narra la història d'un magnate que compra un diari i acomiada a quasi tot el personal, però Barbara, una intrèpida periodista decideix publicar una falsa e incendiària carta sota la signatura de Juan Nadie. En ella s'anuncia el suicidi d'un dels treballadors acomiadats. L'èxit de l'article és tal que el diari decideix crear un Juan Nadie i amb aquesta finalitat contracta a un sense sostre, interpretat per Gary Cooper, un sense sostre que demostrarà tenir més dignitat i honradesa de la que el magnate pensava.

Un film que demostra que davant del poder i la manipulació, l'honestedad i l'honradesa dels que no tenen res són un vertader instrument per a construïr una societat més justa i solidària.

Aquest argument resumeix l'essència de l'Associació Reciclart-e i l'Associació Educativa Nou Quitxalles i per aquest motiu decidim unir-nos sota el lema "Família Juanitos".L'Associació Educativa Nou Quitxalles i l'Associació Reciclart-e són dues entitats que s'han unit per assolir un objectiu comú: "minimitzar l'impacte de la crisi econòmica en els col·lectius més vulnerats units en la Família Juanitos".