NotíciesContinua el cilce d’expocisicions. Avui al barri de Collblanc – La Torrassa

Família!

Avui tindrà lloc quart cicle de l’exposició itinerant “El Medi Ambient i l’Humanisme en el MARE NOSTRUM: La Mediterrània” al Centre Cultural de Collblanc – La Torrassa (Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87, 08904 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona), de 16.00 a 21.00 hores.

A partir de demà i durant una setmana podreu visitar les obres als 24 comerços que es converteixen en museu acollint una de les obres.

Us convidem a venir avui a la presentació i seguir conscienciant sobre la tragèdia que estan patint els infants refugiats a les aigües del Mediterrani.

 


Inici del taller d’aparadorisme

Avui comença el taller d’aparadorisme de primavera – estiu 2018 que es realitzarà els dimarts i els dijous.

Donem la benvinguda al FREDERIC que serà el tutor d’aquesta primera edició. ULTIMES PLAÇES DISPONIBLES, ENCARA ESTEU A TEMPS!

 


Fundació Creatia

Celebrem que ja hem incorporat nous nois i noies en el programa “La Mediterrànea” gracies a l’aportació de la Fundació Creatia!


Tercer trimestre de Parem Taula –Amb Seny!

Encetem el tercer trimestre al programa Parem Taula – Amb Seny, després d’uns merescuts dies de vacances, els adolescents tornen a la rutina i a l’associació ja estem preparats per a menjars sans i tardes plenes d’activitats.


 


Campanya: Avui regalem piruletes!

Un any més iniciem la campanya: Avui regalem piruletes!, ja podeu trobar-la als comerços adherits dels barris de Bellvitge, Sant Josep, Centre, San Feliu, Pubilla Cases i Can Serra de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

Podeu veure la noticia que TV l’Hospitalet va emetre de l’inici d’aquesta campanya l’any passat: https://vimeo.com/249211411 

Si la campanya encara no ha arribat al teu barri, no et preocupis, en breus estarà a tot  l’Hospitalet.


 


Família Juanitos a España Directo de TV1
 


Dimecres, el programa de televisió España Directo de TV1 va emetre un reportatge dedicat a la Família Juanitos. Podeu veure el reportatge al següent enllaç a partir del minut 24’58”. http://www.rtve.es/alacarta/videos/espana-directo/espana-directo-07-03-18/4509572/#

 


Solidarity Managers

Es crea el “Laboratori per las solidaritat” destinat que 8 joves puguin abordar, durant el tercer trimestre, nous reptes i aprenguin de professionals del marketing i la comunicació social en l’àmbit de les organitzacions no governamentals i no lucratives.


 


Exposición itinerante el MARE NOSTRUM

L’exposició itinerant dedicada al Mare Nostrum ja ha visitat 3 punts de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, primer va estar a Bellvitge – Gornal, després en Centre – Sant Josep – Sant Feliu  i per últim en Pubilla Cases passant per més de 6 comerços, després de Setmana Santa continuem amb l’exposició al barri de la Florida.

El passat dimarts, i amb motiu de l’exposició en el barri de Pubilla Cases – Can Serra la televisió de l’Hospitalet va emetre una noticia  que podeu veure al següent enllaç: http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/12706068

 


Gracies LUSH Cosmetics!!!

Volem agrair a la tenda LUSH Cosmetics (https://es.lush.com/shop/maremagnum) del centre comercial Maremagnum (Moll d’Espanya, 5) el donatiu que ha fet a la nostra entitat de sabons i altres productes. Podem assegurar-vos que farem un bon us de totes les meravelles oloroses que ens han donat.


 


Família Juanitos a España Directo de TV1

Dimecres, el programa de televisió España Directo de TV1 va emetre un reportatge dedicat a la Família Juanitos. Podeu veure el reportatge al següent enllaç a partir del minut 24’58”. http://www.rtve.es/alacarta/videos/espana-directo/espana-directo-07-03-18/4509572/#