NotíciesAgraïment a l’AFA de l’escola Busquets i Punset

Durant la setmana de la solidaritat a L’Hospitalet de Llobregat, l’AFA (associació de famílies dels alumnes) de l’escola Busquets i Punset va organitzar (entre d’atres accions) una recollida solidaria de materials artístics per als tallers psicopedagògics organitzats per l’entitat.

Volem agrair aquest esforç i mostra de solidaritat de totes les famílies que van aportar el seu granet de sorra durant aquesta setmana solidaria.

 


Concert Solidari de Rafa Roca

Rafa Roca, pianista professional, en va complimentar amb un recital de piano solidari en el “Teatrillo” el passat dijous.

Durant més d’una hora vam poder gaudir de la passió i els canvis de tempo del piano.  
 


Primer premi del concurs del Diari ARA

Avui s’ha celebrat l’entrega de premis del concurs “Carta a la meva alcaldessa” organitzat per el Diari ARA i SARA JIMENEZ, usuària de l’associació, ha sigut la guanyadora del primer premi en la seva categoria. Al concurs es van presentar més de 6.000 nens i nenes.

La carta que va escriure sortirà publicada al Diari ARA el pròxim 17 de novembre.

 


Primer Matinal de Solidarity Shopping

Celebrem el Primer Matinal de Solidarity Shopping!!! Al llarg del dissabte 27 a l’escola Pare Enric d’Ossò celebrarem un matí solidari. Entre ganga i ganga podeu gaudir de Food Trucks, tallers infantil i molt més!!!!


Primer Zumba Night Party

El passat divendres 28 de setembre es va celebrar la primera Zumba Night Party al Poliesportiu Municipal de Bellvitge, organitzada per el Xiringuito 5ªPista. Juntament amb tots i totes els practicants de Zumba, els monitors i monitores que no van deixar que la gent parés de moure’s i els organitzadors, vam gaudir d’una gran nit d’esport amb finalitat solidaria.

Tots els beneficis recaptats es destinaran als menjadors de garantia que la entitat té a l’Hospitalet de Llobregat.

QUINA GRAN NIT! 


Festes Majors de Bellvitge

Un any més han passat les festes de Bellvitge, aquest any han sigut especials perquè la Família Juanitos ha estat més present que mai, com ja sabeu vam muntar un xiringuito a las festes i no podem fer una altres cosa que donar-vos les gracies!

A tota la gent que va compartir el temps amb nosaltres i ens donava energía veient plenes totes les taules, a tots els voluntaris i voluntàries que han estat al peu del canó donant el seu temps, la seva energia i sobretot la seva paciència, a la Colla Jove de Castellers i Grallers de l’Hospitalet per aquest increïble Pilar d’Homenatge que van fer i, a totes les persones que han fet possible aquests dies de festes majors en Bellvitge.

Gracies a tots i totes!


 


Segona sessió de formació “Devolver Sonrisas”

Dimecres vam realitzar la segona  sessió de formació per al voluntariat i els professionals que participaran aquest estiu en el programa d’estiu “Devolver Sonrisas” a l’edifici docent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, a càrrec de la psicòloga clínica Maria Llanas.

Esperem que aquesta formació hagi sigut molt profitosa per a donar pautes d’observació a tots i totes els professionals i dirigents a càrrec.

 


Sorteig del lot d’estiu

El passat dissabte es va realitzar el sorteig del lot d’estiu, el número guanyador va ser el 2939. Enhorabona a l’agraciat!


 


Sessió de formació programa “Devolver Sonrisas”

Dimecres vam realitzar la primera sessió de formació per al voluntariat i els professionals que participaran aquest estiu en el programa d’estiu “Devolver Sonrisas” a l’edifici docent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, a càrrec de la psicòloga clínica Mireia González.

Esperem que aquesta formació hagi sigut molt profitosa per a donar pautes d’observació a tots i totes els professionals i dirigents a càrrec.

 


VOLUNTARIAT

Les activitats d’estiu són aquí mateix, si vols fer un voluntariat diferent, no t’ho perdis!

Guarda la imatge i segueix les passes pera participar!!!!