NotíciesFestes Majors de Bellvitge

Un any més han passat les festes de Bellvitge, aquest any han sigut especials perquè la Família Juanitos ha estat més present que mai, com ja sabeu vam muntar un xiringuito a las festes i no podem fer una altres cosa que donar-vos les gracies!

A tota la gent que va compartir el temps amb nosaltres i ens donava energía veient plenes totes les taules, a tots els voluntaris i voluntàries que han estat al peu del canó donant el seu temps, la seva energia i sobretot la seva paciència, a la Colla Jove de Castellers i Grallers de l’Hospitalet per aquest increïble Pilar d’Homenatge que van fer i, a totes les persones que han fet possible aquests dies de festes majors en Bellvitge.

Gracies a tots i totes!


 


Segona sessió de formació “Devolver Sonrisas”

Dimecres vam realitzar la segona  sessió de formació per al voluntariat i els professionals que participaran aquest estiu en el programa d’estiu “Devolver Sonrisas” a l’edifici docent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, a càrrec de la psicòloga clínica Maria Llanas.

Esperem que aquesta formació hagi sigut molt profitosa per a donar pautes d’observació a tots i totes els professionals i dirigents a càrrec.

 


Sorteig del lot d’estiu

El passat dissabte es va realitzar el sorteig del lot d’estiu, el número guanyador va ser el 2939. Enhorabona a l’agraciat!


 


Sessió de formació programa “Devolver Sonrisas”

Dimecres vam realitzar la primera sessió de formació per al voluntariat i els professionals que participaran aquest estiu en el programa d’estiu “Devolver Sonrisas” a l’edifici docent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, a càrrec de la psicòloga clínica Mireia González.

Esperem que aquesta formació hagi sigut molt profitosa per a donar pautes d’observació a tots i totes els professionals i dirigents a càrrec.

 


VOLUNTARIAT

Les activitats d’estiu són aquí mateix, si vols fer un voluntariat diferent, no t’ho perdis!

Guarda la imatge i segueix les passes pera participar!!!!


Festa A.E Nou Quitxalles – Família Juanitos

Després de la festa i els vermuts que vam prendre tots junts el diumenge, la setmana torna a la normalitat i només ens queda agrair-vos a tots i totes els que vau poder compartir el moment amb nosaltres la bona estona  que vam passar. Va ser un diumenge en família per a compartir, recordar, agrair o simplement passar una estona agradable.

Si no vau poder venir, no us preocupeu, us esperem a la pròxima! I a més us deixem el reportatge que va emetre ahir la TV L’H amb motiu de la festa i sobretot, SEGUIU CONECTATS QUE VENEN INFORMACIONS!
http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?vimeoId=272189780&video=&titol=Entitats%20i%20ve%C3%AFns%20de%20Bellvitge%20col%C2%B7laboren%20amb%20Nou%20Quitxalles%20per%20finan%C3%A7ar%20el%20casal%20d%27estiu

 


Veniu a la festa!

Us esperem a tots en la festa de la Família Juanitos – A.E Nou Quitxalles.
Amb activitats infantils, paradetes solidaries, exposicions…y molt més!

ACCES LLIURE

El diumenge, 27 de maig d’11.00 a 14.00 hores al recinte de l’escola Pare Enric D’Ossò. Avinguda Amèrica 5-9 (08907 Hospitalet de Llobregat)


Campanya solidaria a Merca-2 de Bellvitge

Aquest divendres i el dissabte els nostres voluntaris i voluntàries van participar conjuntament amb Merca-2 de Bellvitge en una campanya solidària.

Volem agrair a tothom que va col·laborar, als comerços i comerciants del mercat i als voluntaris i voluntàries les estones que vam passar allà, ja que ajuden a fer possible un estiu de diversió a més infants de la ciutat!

 


¡Un estiu de voluntariat!

Ara es el moment dels casals i colònies. Aquest any volem arribar a poder ajudar a més infants que estan patint les conseqüències a la crisis, si vols ajudar a retornar-los el somriure, apuntat coma voluntari per a participar en les activitats d’estiu.

Truca’ns al telèfon de l’oficina de gestió del voluntariat de la Família Nou Quitxalles: 637.63.96.91

PARTICIPA-HI!


Colorín, colorado, con nosotros ¡todo arreglado!

“Colorín, colorado, con nosotros ¡todo arreglado!” és el lema del nou projecte de promoció del treball i de lluita contra l’atur de l’Associació Reciclart-e. El projecte vol ajudar a generar treball a traves d’una futura cooperativa dedicada a la construcció i reformes. Per a assolir aquest objectiu, professionals autònoms s’estan organitzant i s’ofereixen en bloc per a oferir més oportunitats de negoci. El projecte integra, com no podia ser d’una altre manera, a joves en la seva primera experiència laboral. La butlleta de la imatge és el primer de tots els oficis que es publicitaran. No dubteu en sol·licitar pressupostos per a les vostres millores a la llar o al comerç i també podeu ajudar-nos compartint aquesta informació.