NotíciesNou Quitxalles valora positivament l’aprovació de la Renda Garantida Ciutadana

El Parlament ha aprovat la Renda Garantida Ciutadana, una nova prestació social adreçada a famílies en situació de vulnerabilitat. Aquesta nova prestació entrarà en vigor a partir del setembre i serà compatible amb d’altres cobertures socials. José Carlos González, director de l’entitat, ha assenyalat que “es una mesura positiva però no poden abaixar la guàrdia en quant a continuar amb les reivindicacions per reclamar un mercat laboral de qualitat que permeti recuperar a molts aturats la propietat de la seva vida”
Podeu veure la notícia a http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?video=http://lhdigital.cat/videos_2017/noticies/VIDEO_RENDA_GARANTIDA.mp4&titol=S%27aprova%20la%20Renda%20Garantida%20de%20Ciutadania


Nou Quitxalles present en la promoció del voluntariat a la Fundació Montblanc

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos està present en la realitat de la Fundació Montblanc. Aquesta entitat col·labora, des de fa tres anys, amb la nostra realitat en forma de voluntariat i oferint reforç escolar a infants i adolescents que ho necessiten. Nou Quitxalles està present al vídeo de promoció de la Fundació Montblanc entorn al voluntariat. Gràcies per formar part de la Família Juanitos i per deixar-nos formar part de la Fundació Montblanc!
https://www.dropbox.com/s/ss0ttu31da94tkh/Promoci%C3%B3%20voluntariat%20F.%20Montblanc.mov?dl=0


Trobada Monitors i Monitores MCECC – Fundació Pere Tarrés

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la Trobada de Monitors i Monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés a Berga. Sota el lema #apasvalent, els monitors i monitores han pogut gaudir d’un cap de setmana ple d’experiències i aprenentatges que, de ben segur, posaran en pràctica amb els seus infants i joves durant el curs. Perquè entre tots, som Moviment!


L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos a RNE 4

Aquest passat dissabte dia 6 de maig de 2017, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha estat present al programa “Amics i coneguts” de RNE 4 a través del reportatge: Combatre la malnutrició infantil a secundària. 
José Carlos González, director de l’entitat ha parlat sobre el programa “Parem Taula” que l’entitat gestiona amb el suport de la Fundació Probitas i que garanteix a molts alumnes de secundària, un àpat de qualitat al dia al Institut Europa del barri de Bellvitge. És el tercer any que el menjador de garantia solidària es porta a terme en aquest institut. 
Si voleu escoltar el podcast, ho podeu fer clicant en aquest enllaç: http://www.rtve.es/m/alacarta/audios/programa/amics-coneguts-reportatge-combatre-malnutricio-infantil-secundaria/4005268/?media=rne


Donació de piles i carregadors per part de l’empresa TF7 S.L

Aquesta setmana, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha rebut, per part de l’empresa TF7 S.L, productora de publicitat,  la donació de piles i carregadors per a que els nostres infants i joves puguin gaudir del joc sense fi. Moltes gràcies als treballadors de l’empresa per formar part de la Família Juanitos!


Nou Quitxalles i Família Juanitos al Fòrum de Psicoanàlisis de Galícia

La coordinadora de l’espai d’orientació del programa “Son 3 i no 4”, que acompanya psicològicament a infants que estan patint els infortunis dels desnonaments de les seves vivendes, ha participat aquest cap de setmana en un Seminari a Vigo organitzat pel Fòrum Psicoanalític de Galícia. En aquest seminari, la psicòloga psicoanalista, Teresa Trías ha explicat la realitat de l’Associació Educativa Nou Quitxalles i la Família Juanitos, centrant-s’hi en el treball que es realitza amb els infants víctimes de desnonaments i ha explicat el mètode que utilitzem per a poder fer entrega d’abonaments solidaris de suport clínic.
Aquests abonaments es tradueixen en la possibilitat de rebre atenció psicològica especialitzada.
Aquests abonaments són una realitat gràcies a la xarxa de professionals que posen el seu treball a l’abast dels infants i adolescents que la Família Juanitos acompanya.


L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha sortit al Periodico

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha sortit, avui dijous dia 27 d’abril, al Periodico. El diari ha realitzat un reportatge sobre “Menjadors escolars a secundària contra la pobresa infantil” i en concret sobre la feina realitzada per la nostra entitat des de fa tres anys quan es va posar en marxa el primer menjador de garantia solidària al Institut Europa del barri de Bellvitge amb el suport de la Fundació Probitas. També destaquen la feina realitzada per una altra entitat semblant a la nostra de Terrassa.
Moltes gràcies a tots els qui, d’una  manera o altra, feu possible accions socials com aquesta i esteu al nostre costat!


Ja tenim presència a Twitter

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ja té presència també a Twitter. Ens pots seguir a través de @NouQuitxalles. Ajúda’ns a continuar treballant en la nostra Família Juanitos.
https://twitter.com/NouQuitxalles


Ja tenim presència a Instagram i Twitter. Suma’t

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ja té presència a les xarxes socials. Ens pots seguir a través de familia_juanitos a Instagram. Segueix-nos i ajuda’ns a seguir construint Família Juanitos!
https://www.instagram.com/familia_juanitos/?hl=es


“1.001 consells per construir un barri millor”

Aquesta setmana hem engegat, des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos, la iniciativa solidària “1.001 consells per construir un barri millor” amb la finalitat màxima de potenciar el comerç de proximitat entre els veïns i veïnes del barri de Bellvitge. Més de 100 comerços i empreses s’han vinculat amb la iniciativa i ja han començat a repartir les piruletes que regalem. Si vols llegir més...http://www.fjuanitos.com/construim-futur.php