NotíciesDonació de piles i carregadors per part de l’empresa TF7 S.L

Aquesta setmana, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha rebut, per part de l’empresa TF7 S.L, productora de publicitat,  la donació de piles i carregadors per a que els nostres infants i joves puguin gaudir del joc sense fi. Moltes gràcies als treballadors de l’empresa per formar part de la Família Juanitos!


Nou Quitxalles i Família Juanitos al Fòrum de Psicoanàlisis de Galícia

La coordinadora de l’espai d’orientació del programa “Son 3 i no 4”, que acompanya psicològicament a infants que estan patint els infortunis dels desnonaments de les seves vivendes, ha participat aquest cap de setmana en un Seminari a Vigo organitzat pel Fòrum Psicoanalític de Galícia. En aquest seminari, la psicòloga psicoanalista, Teresa Trías ha explicat la realitat de l’Associació Educativa Nou Quitxalles i la Família Juanitos, centrant-s’hi en el treball que es realitza amb els infants víctimes de desnonaments i ha explicat el mètode que utilitzem per a poder fer entrega d’abonaments solidaris de suport clínic.
Aquests abonaments es tradueixen en la possibilitat de rebre atenció psicològica especialitzada.
Aquests abonaments són una realitat gràcies a la xarxa de professionals que posen el seu treball a l’abast dels infants i adolescents que la Família Juanitos acompanya.


L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha sortit al Periodico

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha sortit, avui dijous dia 27 d’abril, al Periodico. El diari ha realitzat un reportatge sobre “Menjadors escolars a secundària contra la pobresa infantil” i en concret sobre la feina realitzada per la nostra entitat des de fa tres anys quan es va posar en marxa el primer menjador de garantia solidària al Institut Europa del barri de Bellvitge amb el suport de la Fundació Probitas. També destaquen la feina realitzada per una altra entitat semblant a la nostra de Terrassa.
Moltes gràcies a tots els qui, d’una  manera o altra, feu possible accions socials com aquesta i esteu al nostre costat!


Ja tenim presència a Twitter

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ja té presència també a Twitter. Ens pots seguir a través de @NouQuitxalles. Ajúda’ns a continuar treballant en la nostra Família Juanitos.
https://twitter.com/NouQuitxalles


Ja tenim presència a Instagram i Twitter. Suma’t

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ja té presència a les xarxes socials. Ens pots seguir a través de familia_juanitos a Instagram. Segueix-nos i ajuda’ns a seguir construint Família Juanitos!
https://www.instagram.com/familia_juanitos/?hl=es


“1.001 consells per construir un barri millor”

Aquesta setmana hem engegat, des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos, la iniciativa solidària “1.001 consells per construir un barri millor” amb la finalitat màxima de potenciar el comerç de proximitat entre els veïns i veïnes del barri de Bellvitge. Més de 100 comerços i empreses s’han vinculat amb la iniciativa i ja han començat a repartir les piruletes que regalem. Si vols llegir més...http://www.fjuanitos.com/construim-futur.php


Facebook

Visita el nostre Facebook i fes un M’agrada. LIKE!
https://es-es.facebook.com/associacioeducativa.nouquitxalles/
 


Presentació del “Són 3 i no” a la PAH de Saragossa

Aquests dimarts 11 d’Abril i amb motiu d’una trobada amb la Televisió d’Aragó, vam tenir l’oportunitat de presentar el programa “Són 3 i no 4” a l’assemblea de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de Saragossa.
Volem agrair-vos la rebuda i acollida que ens vau donar.
Gracies!


Agraïment a les tendes Tiger

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i de part de tots els infants, adolescents, joves i famílies de l’entitat volem agrair el gest solidari que les tendes Tiger han tingut vers els nostres projectes amb la donació d’un munt de materials de papereria i per a infants!
Moltes gràcies per sumar-vos a la nostra gran Família Juanitos!


Programa “Són 3 i no 4” als mitjans de comunicació locals 

Aquí teniu l’enllaç per poder veure el video de la signatura de l’acord de col·laboració entre l’Associació Educativa Nou Quitxalles i l’Associació Cívic Social Ciutats Solidàries que es va signar el passat dia 29 de març al Centre Municipal Ana Ruiz del barri de la Florida, en la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. L’objectiu és atendre psicopedagògicament infants de 3 a 16 anys de famílies desnonades a travès de l’orientació, el suport i l’acompanyament en el dia a dia i arribar a atendre al màxim nombre d’infants en aquesta situació.
http://www.digital-h.cat/web/digital-h/noticia/entitats/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/11397086