NotíciesFòrum Esport i Solidaritat

Aquest dissabte passat, al CCM Tecla Sala, va tenir lloc el I Fòrum Debat sobre Esport i Solidaritat com a eixos de transformació i canvi social organitzat per l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i en col·laboració amb el Consell Esportiu de L’Hospitalet. Els participants vam poder compartir una jornada per parlar i debatre sobre reptes de futur en relació als models de sostenibilitat econòmica, estratègies de comunicació social i impacte social de les entitats esportives a la ciutat. Vam comptar amb la presència del Consell Esportiu de L’Hospitalet, Egoísmo Positivo, el Club Esportiu Joventut de L’Hospitalet, AE Bellsport i la Fundació Catalunya Voluntària, entre d’altres. Gràcies a tots per acompanyar-nos!


Acord de Col·laboració entre A.E. Nou Quitxalles i ACS Ciutats Solidàries

Ahir, dimecres 29 de març, va tenir lloc al Centre Municipal Ana Ruiz del barri de La Florida, a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat la signatura de l’acord de col·laboració entre ambdues entitats en relació al programa d’acompanyament psicopedagògic “Són 3 i no 4” que atèn infants i adolescents víctimes de desnonaments i en risc d’exclusió social. Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles volem agraïr la tasca de tots els professionals voluntaris que desenvolupen aquest programa. Continuem treballant per a minimitzar els efectes que es puguin derivar del procès que estan patint molts infants i les seves famílies.


Roses Solidàries per Sant Jordi

Des de la Família Juanitos – Associació Educativa Nou Quitxalles ja hem engegat la campanya solidària de Roses de Sant Jordi. El passat dissabte, un equip de voluntaris, infants i adolescents van repartir les roses en més de 70 comerços i empreses de la ciutat per poder finançar els casals menjador d’aquest estiu. Fins al 23 d’abril, dia de Sant Jordi, podeu col·laborar amb 1 € solidari i emportar-vos la vostra rosa més dolça! Gràcies als começos per ser Punts Solidaris una vegada més!


Article a La Vanguardia sobre la Família Juanitos

Avui, diumenge, dia 19 de març, l’entitat s’ha despertat amb una molt bona notícia! El diari La Vanguardia s’ha interessat per difondre el treball que l’Associació Educativa Nou Quitxalles i l’Associació Reciclart-e, a través de la Família Juanitos, desenvolupen des de fa temps a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, principalment i especialment destacant el programa d’acompanyament psicopedagògic “Són 3 i no 4” dirigit a infants i adolescents. 
Gràcies a tots els qui, d’una manera o altra, formeu part del nostre dia a dia i ens ajudeu a anar construint aquesta gran Família. 
http://www.lavanguardia.com/edicion-impresa/20170319/42987977303/familia-juanitos-en-honor-a-la-pelicula-de-frank-capra.html
 


Agraïment a l’empresa Hamelind Brands

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i de part de tots els infants, adolescents, joves i famílies de l’entitat volem agrair el gest solidari que l’empresa Hamelind Brands ha tingut vers els nostres projectes amb la donació d’un munt de llibretes de les que farem molt d’ús!
Moltes gràcies per sumar-vos a la nostra gran Família Juanitos!


Donació de productes de Lush Barcelona Centro per a infants de Primària

La setmana passada la tenda LUSH Barcelona Centre va fer-nos una donació molt especial. Un munt de gels, sabons, bombes oloroses i pintallavis que aporten una olor molt especial als locals i que han agradat moltíssim a tots els infants i les seves famílies. 
De part de tot l’equip, voluntaris, infants i famílies de l’entitat volem agraïr aquest gest tan bonic i solidari. Moltes gràcies Lush de part de tota la Família Juanitos!!!


Fes Clic en Positiu

Des de la Família Juanitos us informem que l’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” es troba ubicada, en l’actualitat, al Centre Obert Nou Quitxalles del barri del Gornal. Educadors, monitors i infants han treballat tota la setmana l’ús en positiu de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. 
Moltes gràcies a totes les empreses que ens ajuden a fer-ho possible!


Itinerari “Dones que deixen Empremta”

Us informem que l’exposició itinerant “Dones que deixen Empremta” es troba ubicada, en l’actualitat, al Centre Cívic del Gornal. Ja és la segona exposició itinerant que acullen donat que fa unes setmanes van tenir exposada la campanya “Fes Clic en Positiu”. Esperem que moltes de les persones participants del Centre Cívic puguin gaudir de les expressions que moltes dones han deixat al llarg de la història.


I FÒRUM ESPORT I SOLIDARITAT

El proper dissabte dia 1 d’abril tindrà lloc el “I FÒRUM: ESPORT I SOLIDARITAT” al Centre Cultural Tecla Sala de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat organitzat per la Família Juanitos – Associació Educativa Nou Quitxalles amb la col·laboració del Consell Esportiu de L’Hospitalet.
L’objectiu de la jornada és presentar bones pràctiques i reflexionar vers els reptes de futur en relació a l’esport i la solidaritat com a eixos de transformació i canvi social. Comptarem amb una assistència significativa d’entitats i professionals vinculats al món de l’esport i el treball social.  La jornada està emmarcada en horari de matí.
Totes les persones que vulgueu compartir amb nosaltres i amb la resta d’entitats aquesta jornada cal que us inscriviu, de forma gratuïta, a través del formulari de contacte d’aquesta mateixa web.
Esperem comptar amb la presència de molts de vosaltres!


Jornada Portes Obertes

Aquest dissabte 25 de febrer vam realitzar la jornada de portes obertes dels nostres espais destinats a desenvolupar el programa psicopedagògic “Són 3 i no 4. Espai d’atenció integral per a la infància i adolescència”. Com ja sabeu, durant les vacances nadalenques vam realitzar una petita reforma per a millorar l’espai i augmentar les atencions i, amb aquesta jornada, vam voler convidar a tots aquells que es van apropar a compartir el matí amb nosaltres i veure de primera mà els espais.

Els que no vàreu poder venir dissabte, sabeu que les portes estan sempre obertes, així que, sentiu-vos lliures de picar a la nostra porta!