NotíciesFacebook

Visita el nostre Facebook i fes un M’agrada. LIKE!
https://es-es.facebook.com/associacioeducativa.nouquitxalles/
 


Presentació del “Són 3 i no” a la PAH de Saragossa

Aquests dimarts 11 d’Abril i amb motiu d’una trobada amb la Televisió d’Aragó, vam tenir l’oportunitat de presentar el programa “Són 3 i no 4” a l’assemblea de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de Saragossa.
Volem agrair-vos la rebuda i acollida que ens vau donar.
Gracies!


Agraïment a les tendes Tiger

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i de part de tots els infants, adolescents, joves i famílies de l’entitat volem agrair el gest solidari que les tendes Tiger han tingut vers els nostres projectes amb la donació d’un munt de materials de papereria i per a infants!
Moltes gràcies per sumar-vos a la nostra gran Família Juanitos!


Programa “Són 3 i no 4” als mitjans de comunicació locals 

Aquí teniu l’enllaç per poder veure el video de la signatura de l’acord de col·laboració entre l’Associació Educativa Nou Quitxalles i l’Associació Cívic Social Ciutats Solidàries que es va signar el passat dia 29 de març al Centre Municipal Ana Ruiz del barri de la Florida, en la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. L’objectiu és atendre psicopedagògicament infants de 3 a 16 anys de famílies desnonades a travès de l’orientació, el suport i l’acompanyament en el dia a dia i arribar a atendre al màxim nombre d’infants en aquesta situació.
http://www.digital-h.cat/web/digital-h/noticia/entitats/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/11397086
 


Fòrum Esport i Solidaritat

Aquest dissabte passat, al CCM Tecla Sala, va tenir lloc el I Fòrum Debat sobre Esport i Solidaritat com a eixos de transformació i canvi social organitzat per l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i en col·laboració amb el Consell Esportiu de L’Hospitalet. Els participants vam poder compartir una jornada per parlar i debatre sobre reptes de futur en relació als models de sostenibilitat econòmica, estratègies de comunicació social i impacte social de les entitats esportives a la ciutat. Vam comptar amb la presència del Consell Esportiu de L’Hospitalet, Egoísmo Positivo, el Club Esportiu Joventut de L’Hospitalet, AE Bellsport i la Fundació Catalunya Voluntària, entre d’altres. Gràcies a tots per acompanyar-nos!


Acord de Col·laboració entre A.E. Nou Quitxalles i ACS Ciutats Solidàries

Ahir, dimecres 29 de març, va tenir lloc al Centre Municipal Ana Ruiz del barri de La Florida, a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat la signatura de l’acord de col·laboració entre ambdues entitats en relació al programa d’acompanyament psicopedagògic “Són 3 i no 4” que atèn infants i adolescents víctimes de desnonaments i en risc d’exclusió social. Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles volem agraïr la tasca de tots els professionals voluntaris que desenvolupen aquest programa. Continuem treballant per a minimitzar els efectes que es puguin derivar del procès que estan patint molts infants i les seves famílies.


Roses Solidàries per Sant Jordi

Des de la Família Juanitos – Associació Educativa Nou Quitxalles ja hem engegat la campanya solidària de Roses de Sant Jordi. El passat dissabte, un equip de voluntaris, infants i adolescents van repartir les roses en més de 70 comerços i empreses de la ciutat per poder finançar els casals menjador d’aquest estiu. Fins al 23 d’abril, dia de Sant Jordi, podeu col·laborar amb 1 € solidari i emportar-vos la vostra rosa més dolça! Gràcies als começos per ser Punts Solidaris una vegada més!


Article a La Vanguardia sobre la Família Juanitos

Avui, diumenge, dia 19 de març, l’entitat s’ha despertat amb una molt bona notícia! El diari La Vanguardia s’ha interessat per difondre el treball que l’Associació Educativa Nou Quitxalles i l’Associació Reciclart-e, a través de la Família Juanitos, desenvolupen des de fa temps a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, principalment i especialment destacant el programa d’acompanyament psicopedagògic “Són 3 i no 4” dirigit a infants i adolescents. 
Gràcies a tots els qui, d’una manera o altra, formeu part del nostre dia a dia i ens ajudeu a anar construint aquesta gran Família. 
http://www.lavanguardia.com/edicion-impresa/20170319/42987977303/familia-juanitos-en-honor-a-la-pelicula-de-frank-capra.html
 


Agraïment a l’empresa Hamelind Brands

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i de part de tots els infants, adolescents, joves i famílies de l’entitat volem agrair el gest solidari que l’empresa Hamelind Brands ha tingut vers els nostres projectes amb la donació d’un munt de llibretes de les que farem molt d’ús!
Moltes gràcies per sumar-vos a la nostra gran Família Juanitos!


Donació de productes de Lush Barcelona Centro per a infants de Primària

La setmana passada la tenda LUSH Barcelona Centre va fer-nos una donació molt especial. Un munt de gels, sabons, bombes oloroses i pintallavis que aporten una olor molt especial als locals i que han agradat moltíssim a tots els infants i les seves famílies. 
De part de tot l’equip, voluntaris, infants i famílies de l’entitat volem agraïr aquest gest tan bonic i solidari. Moltes gràcies Lush de part de tota la Família Juanitos!!!