NotíciesAgraïment Donació Renova

Aquesta setmana, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha rebut una donació molt especial. Des de l’empresa Renova ens han fet la donació d’un munt de Rotllos de Paper Higiènic de colors pels nostres infants, adolescents i joves que participen diariament en l’entitat. 
De part de tot l’equip de professionals, voluntaris i famílies volem agraïr aquest gest tan especial i solidari. Moltes gràcies a l’empresa Renova per fer-ho possible!


Dones que deixen Empremta

L’exposició itinerant “Dones que deixen Empremta”, que pretén sensibilitzar als infants sobre el paper destacat que moltes dones han tingut al llarg de la història en diferents àmbits, es troba ubicada actualment a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer de Cornellà de Llobregat. Un centre d’educació infantil i primària que segur treballa amb els més petits l’empoderament de la dona a través de la visualització de l’exposició.


Fes Clic en Positiu

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles us informem que l’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” es troba ubicada, en l’actualitat, a l’Escola Mare de Déu del Carme, a la població del Prat de Llobregat. Un centre d’educació infantil, primària i secundària que treballarà, de bon grau, l’ús raonable de les noves tecnologies. Gràcies a la comunitat educativa per obrir-nos les portes de la seva escola!


Tenim Pantalles d’Ordinador Noves!!!

Ja tenim repartides als diferents locals que tenim les pantalles d’ordinadors que hem rebut per part del personal del Programa d’Habitatge Asequible de La Caixa. Gràcies per la donació que heu fet i per fer possible que els nostres infants i joves gaudeixin, encara més, de l’utilització dels ordinadors. 
Gràcies de part de tots els nostres infants i joves!


Itinerari “Fes Clic en Positiu”

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos us informen que la iniciativa solidària Fes Clic en Positiu es troba ubicada al poliesportiu municipal Bellsport del barri de Bellvitge, a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. Aquesta exposició itinerant pretén sensibilitzar als veïns i veïnes del barri sobre l´ús en positiu de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Gràcies a totes les empreses i comerços que ens recolzen i ens fan costat per poder seguir desenvolupant accions com aquesta!


Donem la benvinguda a la Marta i la Laura

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos dona la benvinguda a la Marta Úcar, estudiant de Psicologia i a la Laura Martínez, graduada en Treball Social. Les noves incorporacions es faran càrrec de l’estudi i proposta de desenvolupament d’un nou projecte adreçat a millorar el món del treball i l’empresa en relació a la inserció laboral i el creixement del teixit empresarial i comercial. 
De bon grau esperem que es trobin en família i que els seus reptes donin fruits en un futur proper.


Hort Solidari al Institut Europa 

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i amb la col·laboració del Institut Europa del barri de Bellvitge s’ha posat en marxa un projecte d’Hort Solidari en horari lectiu per a alumnes de 3r d’ESO. L’acció es duu a terme per educadors socials professionals i voluntaris jubilats i pretén treballar aspectes educatius amb els adolescents. L’adequació de l’espai, el coneixement de les eines, el conreu de les llavors i la recolecta són activitats integrades dins del programa. Aquesta activitat es desenvolupa els dilluns i dimarts en horari de tarda en el pati del institut. Continuem treballant per acabar de donar forma a aquest projecte compartit!


Fes Clic en Positiu al Institut Europa

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos us informen que la iniciativa solidària Fes Clic en Positiu es troba ubicada al Institut Europa del barri de Bellvitge, a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. Aquesta exposició itinerant pretén sensibilitzar a l’alumnat sobre l´ús en positiu de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Gràcies a totes les empreses i comerços que ens recolzen i ens fan costat per poder seguir desenvolupant accions com aquesta!


Campanya de Nadal gràcies a Espucarn

Durant les vacances de Nadal, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos va posar en marxa una iniciativa solidària amb la col·laboració de l’empresa Espucarn de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat amb l’objectiu de recollir donatius a canvi d’estels solidaris cosits a mà per voluntàries del barri de Bellvitge. La finalitat màxima de la campanya era poder aconseguir lots d’alimentació fresca per poder fer entrega a famílies necessitades amb fills menors al seu càrrec. I l’objectiu s’ha aconseguit, es van poder recaptar prop de 315 € gràcies a la voluntat de clients i treballadors d’Espucarn.
Gràcies de tot cor per fer-ho possible, i als treballadors d’Espucarn, per sumar-vos a la il·lusió de fer créixer la solidaritat!


Donem Tret de Sortida a Fes Clic en Positiu

L’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” roman, des d’aquest dilluns dia 9 de gener i fins al dilluns 16, al Centre Cultural Bellvitge – Gornal del Districte VI de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. 
Aquesta iniciativa, en la que han donat suport més de 20 empreses, pretén sensibilitzar a infants, joves i famílies sobre l’ús adequat de les noves tecnologies i fomentar les bones pràctiques que s’han dut a terme en altres realitats del territori. La iniciativa romandrà una setmana en cadascun dels centres educatius que la demanin. En qualsevol cas, si us voleu adherir a la iniciativa només cal que ens ho comuniqueu! 
Volem agraïr, de part de totes les persones que formem  part de la Família Juanitos, el gest de totes les empreses en recolzar accions socials de proximitat.