NotíciesPresentació al Centre Cívic del Gornal del programa “Son 3 i no 4”

El passat dimarts dia 22, l’Associació Educativa Nou Quitxalles - Família Juanitos va presentar el programa de suport psicopedagògic “Són 3 i no 4”, un espai d’atenció a infants i adolescents de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat que estan patint els efectes de la crisis econòmica, posant un accès específic en els infants víctimes de desnonaments. 
Durant tota l’exposició, els professionals i les entitats que donen suport al programa van explicar objectivament els objectius i la metodologia del programa i van poder posar en relleu la necessària vinculació de totes les persones allà presents per a que poguessin traslladar en les seves associacions i al veïnat l’oportunitat que s’obre amb aquest projecte. 
 


Compartim Moments

Una vegada més, la Família Juantios s’ha reunit amb l’intenció de continuar sembrant el valor de la solidaritat en aquest món tan delmat, en aquest sentit. Aquesta vegada han estat tots els Punts de Solidaritat que, a través de les empreses, comerços i professionals lliberats, permeten a l’Associació Educativa Nou Quitxalles desenvolupar les seves campanyes i accions solidàries. 
Com en d’altres ocasions, ha estat entorn una taula en la Sala Silverados, en la que una quarantena de participants han pogut compartir les noves fórmules de comunicació digital i difusió que la Família Juanitos ha posat en marxa. 
Desprès d’haver passat una estona molt agradable, creiem important tornar a repetir més endavant i, d’aquesta manera, que puguin participar tots aquells que no van poder acompanyar-nos dimecres passat.
Gràcies a tots els qui vareu participar per fer la nostra Família Juanitos més gran i fer possible que les dues entitats vinculades continuin creixent en les seves accions solidàries!


Itinerari “Fes Clic en Positiu” i “Dones que deixen Empremta”

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos us informem que l’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” es troba ubicada, en l’actualitat, al Institut Badalona VII, un centre d’educació secundària i batxillerat ubicat a la població de Badalona. L’exposició “Dones que deixen Empremta” es troba al Institut Provençana de la ciutat de L’Hospitalet. Gràcies a totes les empreses que fan possible accions solidàries com aquesta!


Fes Clic en Positiu i Dones que deixen Empremta

Actualment, l’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” que fomenta l’ús raonable de les noves tecnologies de la informació i la comunicació es troba ubicada al Institut Provençana de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat i l’exposició dirigida a alumnes d’educació primària “Dones que deixen Empremta” es troba ubicada al Centre Educatiu Balaguer, en la mateixa ciutat. Gràcies a ambdós centres educatius per obrir-nos les portes i sumar-se a treballar per la prevenció de la violència, concretament, en relació a les noves tecnologies i la violència de gènere.


Agraïment a l’empresa Miquel Rius

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i de part de tots els infants, adolescents, joves i famílies de l’entitat volem agraïr el gest solidari que l’empresa Miquel Rius ha tingut vers els nostres projectes amb la donació d’un munt d’agendes molt xules que utilitzarem molt! 
Moltes gràcies per sumar-vos en la nostra gran Família Juanitos!


Agraïment Donació Renova

Aquesta setmana, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha rebut una donació molt especial. Des de l’empresa Renova ens han fet la donació d’un munt de Rotllos de Paper Higiènic de colors pels nostres infants, adolescents i joves que participen diariament en l’entitat. 
De part de tot l’equip de professionals, voluntaris i famílies volem agraïr aquest gest tan especial i solidari. Moltes gràcies a l’empresa Renova per fer-ho possible!


Dones que deixen Empremta

L’exposició itinerant “Dones que deixen Empremta”, que pretén sensibilitzar als infants sobre el paper destacat que moltes dones han tingut al llarg de la història en diferents àmbits, es troba ubicada actualment a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer de Cornellà de Llobregat. Un centre d’educació infantil i primària que segur treballa amb els més petits l’empoderament de la dona a través de la visualització de l’exposició.


Fes Clic en Positiu

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles us informem que l’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” es troba ubicada, en l’actualitat, a l’Escola Mare de Déu del Carme, a la població del Prat de Llobregat. Un centre d’educació infantil, primària i secundària que treballarà, de bon grau, l’ús raonable de les noves tecnologies. Gràcies a la comunitat educativa per obrir-nos les portes de la seva escola!


Tenim Pantalles d’Ordinador Noves!!!

Ja tenim repartides als diferents locals que tenim les pantalles d’ordinadors que hem rebut per part del personal del Programa d’Habitatge Asequible de La Caixa. Gràcies per la donació que heu fet i per fer possible que els nostres infants i joves gaudeixin, encara més, de l’utilització dels ordinadors. 
Gràcies de part de tots els nostres infants i joves!


Itinerari “Fes Clic en Positiu”

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos us informen que la iniciativa solidària Fes Clic en Positiu es troba ubicada al poliesportiu municipal Bellsport del barri de Bellvitge, a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. Aquesta exposició itinerant pretén sensibilitzar als veïns i veïnes del barri sobre l´ús en positiu de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Gràcies a totes les empreses i comerços que ens recolzen i ens fan costat per poder seguir desenvolupant accions com aquesta!