NotíciesFes Clic en Positiu

Des de la Família Juanitos us informem que l’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” es troba ubicada, en l’actualitat, al Centre Obert Nou Quitxalles del barri del Gornal. Educadors, monitors i infants han treballat tota la setmana l’ús en positiu de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. 
Moltes gràcies a totes les empreses que ens ajuden a fer-ho possible!


Itinerari “Dones que deixen Empremta”

Us informem que l’exposició itinerant “Dones que deixen Empremta” es troba ubicada, en l’actualitat, al Centre Cívic del Gornal. Ja és la segona exposició itinerant que acullen donat que fa unes setmanes van tenir exposada la campanya “Fes Clic en Positiu”. Esperem que moltes de les persones participants del Centre Cívic puguin gaudir de les expressions que moltes dones han deixat al llarg de la història.


I FÒRUM ESPORT I SOLIDARITAT

El proper dissabte dia 1 d’abril tindrà lloc el “I FÒRUM: ESPORT I SOLIDARITAT” al Centre Cultural Tecla Sala de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat organitzat per la Família Juanitos – Associació Educativa Nou Quitxalles amb la col·laboració del Consell Esportiu de L’Hospitalet.
L’objectiu de la jornada és presentar bones pràctiques i reflexionar vers els reptes de futur en relació a l’esport i la solidaritat com a eixos de transformació i canvi social. Comptarem amb una assistència significativa d’entitats i professionals vinculats al món de l’esport i el treball social.  La jornada està emmarcada en horari de matí.
Totes les persones que vulgueu compartir amb nosaltres i amb la resta d’entitats aquesta jornada cal que us inscriviu, de forma gratuïta, a través del formulari de contacte d’aquesta mateixa web.
Esperem comptar amb la presència de molts de vosaltres!


Jornada Portes Obertes

Aquest dissabte 25 de febrer vam realitzar la jornada de portes obertes dels nostres espais destinats a desenvolupar el programa psicopedagògic “Són 3 i no 4. Espai d’atenció integral per a la infància i adolescència”. Com ja sabeu, durant les vacances nadalenques vam realitzar una petita reforma per a millorar l’espai i augmentar les atencions i, amb aquesta jornada, vam voler convidar a tots aquells que es van apropar a compartir el matí amb nosaltres i veure de primera mà els espais.

Els que no vàreu poder venir dissabte, sabeu que les portes estan sempre obertes, així que, sentiu-vos lliures de picar a la nostra porta!


Presentació al Centre Cívic del Gornal del programa “Son 3 i no 4”

El passat dimarts dia 22, l’Associació Educativa Nou Quitxalles - Família Juanitos va presentar el programa de suport psicopedagògic “Són 3 i no 4”, un espai d’atenció a infants i adolescents de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat que estan patint els efectes de la crisis econòmica, posant un accès específic en els infants víctimes de desnonaments. 
Durant tota l’exposició, els professionals i les entitats que donen suport al programa van explicar objectivament els objectius i la metodologia del programa i van poder posar en relleu la necessària vinculació de totes les persones allà presents per a que poguessin traslladar en les seves associacions i al veïnat l’oportunitat que s’obre amb aquest projecte. 
 


Compartim Moments

Una vegada més, la Família Juantios s’ha reunit amb l’intenció de continuar sembrant el valor de la solidaritat en aquest món tan delmat, en aquest sentit. Aquesta vegada han estat tots els Punts de Solidaritat que, a través de les empreses, comerços i professionals lliberats, permeten a l’Associació Educativa Nou Quitxalles desenvolupar les seves campanyes i accions solidàries. 
Com en d’altres ocasions, ha estat entorn una taula en la Sala Silverados, en la que una quarantena de participants han pogut compartir les noves fórmules de comunicació digital i difusió que la Família Juanitos ha posat en marxa. 
Desprès d’haver passat una estona molt agradable, creiem important tornar a repetir més endavant i, d’aquesta manera, que puguin participar tots aquells que no van poder acompanyar-nos dimecres passat.
Gràcies a tots els qui vareu participar per fer la nostra Família Juanitos més gran i fer possible que les dues entitats vinculades continuin creixent en les seves accions solidàries!


Itinerari “Fes Clic en Positiu” i “Dones que deixen Empremta”

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos us informem que l’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” es troba ubicada, en l’actualitat, al Institut Badalona VII, un centre d’educació secundària i batxillerat ubicat a la població de Badalona. L’exposició “Dones que deixen Empremta” es troba al Institut Provençana de la ciutat de L’Hospitalet. Gràcies a totes les empreses que fan possible accions solidàries com aquesta!


Fes Clic en Positiu i Dones que deixen Empremta

Actualment, l’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” que fomenta l’ús raonable de les noves tecnologies de la informació i la comunicació es troba ubicada al Institut Provençana de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat i l’exposició dirigida a alumnes d’educació primària “Dones que deixen Empremta” es troba ubicada al Centre Educatiu Balaguer, en la mateixa ciutat. Gràcies a ambdós centres educatius per obrir-nos les portes i sumar-se a treballar per la prevenció de la violència, concretament, en relació a les noves tecnologies i la violència de gènere.


Agraïment a l’empresa Miquel Rius

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i de part de tots els infants, adolescents, joves i famílies de l’entitat volem agraïr el gest solidari que l’empresa Miquel Rius ha tingut vers els nostres projectes amb la donació d’un munt d’agendes molt xules que utilitzarem molt! 
Moltes gràcies per sumar-vos en la nostra gran Família Juanitos!


Agraïment Donació Renova

Aquesta setmana, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha rebut una donació molt especial. Des de l’empresa Renova ens han fet la donació d’un munt de Rotllos de Paper Higiènic de colors pels nostres infants, adolescents i joves que participen diariament en l’entitat. 
De part de tot l’equip de professionals, voluntaris i famílies volem agraïr aquest gest tan especial i solidari. Moltes gràcies a l’empresa Renova per fer-ho possible!