Notícies“Somiar desperts”

El passat divendres, l’Associació Educativa Nou Quitxalles va realitzar la xerrada “Somiar desperts” als alumnes de tercer de secundària de l’Institut Europa de l’Hospitalet de Llobregat. En aquesta xerrada es va parlar del dol i la pèrdua i de com la viuen els adolescents.

Podeu veure la noticia completa a: bit.ly/2h8n3Gc


Nit d’Estels Solidaris 2016

Ahir, desprès de molta preparació, nervis i il·lusió, vam celebrar la tercera Nit d’Estels Solidaris de la nostra gran família.
Como totes aquelles coses que fan il·lusió va arribar i va acabar sense gairebé adonar-nos, però realment van ser prop de dues hores en les que vam gaudir de moments de tot tipus. Esperem que tots els presents (persones que rebien reconeixement, acompanyants, monitors, voluntaris, famílies i un llarg etcètera) gaudíssiu com nosaltres i, als que no vau poder venir no us ho podeu perdre el pròxim any.
Gràcies a tots per fer possible aquests moments i acompanyar-nos en el nostre camí i el dels infants i joves. Gràcies.

Ja està la notícia a:http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?video=http://lhdigital.cat/videos_2016/noticies/ESTELSSOLIDARIS.mp4&titol=Nou%20Quitxalles%20lliura%20els%20seus%20premis%20Estel%20solidari
 


Nou Quitxalles a Tv L’Hospitalet

http://bit.ly/2hCj1Hc

El passat dimarts dia 13 de desembre a les 19.30 hores, l’Associació Educativa Nou Quitxalles va sortir a la televisió de l’Hospitalet presentant el programa “Són 3 i no 4. Espai d’atenció integral per a infància i adolescència”.
Gràcies a tots el que ho feu possible.


Nit d’Estels Solidaris 2016

Ja s’apropa el dia de celebració de la Nit d’Estels Solidaris. Amb molta emoció, estem acabant d’ultimar els detalls per a que aquesta nit sigui especial.
L’aforament ja es complert, així que agraïm a totes les persones que han confirmat assistència i vindran a compartir una nit plena d’il·lusions i emocions.
¡ENS VEIEM DIMECRES!


Presentació Comunitat Virtual

Des de la Família Juanitos convidem a tots els comerciants, empresaris i professionals alliberats a participar del cafè solidari que prendrem el proper dia 21 de desembre a les 15’30 hores a la Sala Silverados (Rambla Marina 301) amb motiu del tancament de les campanyes que hem desenvolupat durant aquest curs i per presentar  la iniciativa que hem posat en marxa: crear un espai de comunitat virtual on el valor de la solidaritat i la promoció de tots els membres que hi participen sigui una realitat. 

Podeu conéixer aquesta comunitat clicant aquí: http://www.rsolidariajuanitos.wordpress.com

Esperem que tots i totes pogueu participar!


Nit d’Estels Solidaris 2016

El proper dimecres 14 de desembre, l'Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos celebra l’acte Nit d’Estels Solidaris, moment en el que reconeix les expressions solidàries d’empreses, persones i entitats que durant l’any han deixat empremta en la nostra realitat. 
Esperem comptar amb la presència de tots els qui d’una o altra manera formeu part de la gran Família Juanitos i compartir un moment tan especial amb tots nosaltres.
 


Nou Quitxalles a la Televisió de L’Hospitalet

http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia
video=http://lhdigital.cat/videos_2016/noticies/
CAMPANYA_NADALENCA_NOU_QUITXALLES_
DIGITAL.mp4&titol=Nou%20Quitxalles%20engega
​%20una%20campanya%20de%20Nadal%20solid%C3%A0ria

El passat dimecres dia 16 de novembre a les 19.30 hores, l’Associació Educativa Nou
Quitxalles – Família Juanitos va sortir a la televisió de L’Hospitalet presentant la campanya de nadal solidària que engega aquests dies amb la col·laboració de més de 200 comerços de la ciutat. 
Gràcies als comerciants i empresaris per esdevenir, un any més, Punts Solidaris del barri i ajudar-nos a tirar endavant projectes socials al territori. 


Inici de la Campanya de Nadal

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles posem en marxa aquesta setmana la campanya de Nadal “Decora l’Arbre amb Solidaritat” amb l’objectiu de recaptar fons pel programa “Són 3 i no 4” que desenvolupem en conveni amb l’Hospital de Sant Joan de Déu i que acompanya psicològicament a infants i joves. Ja sabeu que el desenvolupament de les iniciatives solidàries recau en mans de persones voluntàries que, en moltes ocasions, no arriben a cobrir tota la xarxa comercial. Per tant, si tens un comerç o empresa i vols participar, posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93/252.85.69 o a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web.

Gràcies per sembrar solidaritat i ajudar-nos a fer possible projectes socials!


Campanya “Decora l’arbre de Nadal amb solidaritat”

Tina Parayre, cap de voluntaris de l’Hospital de Sant Joan de Déu també ha volgut donar unes paraules què, com ella diu, no són seves però no es pot dir millor:

“RECORDA QUE QUAN ABANDONIS AQUESTA TERRA, NO PODRÀS PORTAR AMB TU RES DEL QUE HAS REBUT, NOMÉS EL QUE HAS DONAT (SANT FRANCESC D’ASÍS)”
 


Campanya “Decora l’arbre de Nadal amb Solidaritat”

Manel Salcedo, director de Recursos Humans de l’Hospital de Sant Joan de Déu també participa de la campanya de Nadal amb unes paraules d’ànim i solidaritat:

”LA NOSTRA SOLIDARITAT ÉS LA SEVA ESPERANÇA”