NotíciesDonem la benvinguda a la Marta i la Laura

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos dona la benvinguda a la Marta Úcar, estudiant de Psicologia i a la Laura Martínez, graduada en Treball Social. Les noves incorporacions es faran càrrec de l’estudi i proposta de desenvolupament d’un nou projecte adreçat a millorar el món del treball i l’empresa en relació a la inserció laboral i el creixement del teixit empresarial i comercial. 
De bon grau esperem que es trobin en família i que els seus reptes donin fruits en un futur proper.


Hort Solidari al Institut Europa 

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos i amb la col·laboració del Institut Europa del barri de Bellvitge s’ha posat en marxa un projecte d’Hort Solidari en horari lectiu per a alumnes de 3r d’ESO. L’acció es duu a terme per educadors socials professionals i voluntaris jubilats i pretén treballar aspectes educatius amb els adolescents. L’adequació de l’espai, el coneixement de les eines, el conreu de les llavors i la recolecta són activitats integrades dins del programa. Aquesta activitat es desenvolupa els dilluns i dimarts en horari de tarda en el pati del institut. Continuem treballant per acabar de donar forma a aquest projecte compartit!


Fes Clic en Positiu al Institut Europa

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos us informen que la iniciativa solidària Fes Clic en Positiu es troba ubicada al Institut Europa del barri de Bellvitge, a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. Aquesta exposició itinerant pretén sensibilitzar a l’alumnat sobre l´ús en positiu de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Gràcies a totes les empreses i comerços que ens recolzen i ens fan costat per poder seguir desenvolupant accions com aquesta!


Campanya de Nadal gràcies a Espucarn

Durant les vacances de Nadal, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos va posar en marxa una iniciativa solidària amb la col·laboració de l’empresa Espucarn de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat amb l’objectiu de recollir donatius a canvi d’estels solidaris cosits a mà per voluntàries del barri de Bellvitge. La finalitat màxima de la campanya era poder aconseguir lots d’alimentació fresca per poder fer entrega a famílies necessitades amb fills menors al seu càrrec. I l’objectiu s’ha aconseguit, es van poder recaptar prop de 315 € gràcies a la voluntat de clients i treballadors d’Espucarn.
Gràcies de tot cor per fer-ho possible, i als treballadors d’Espucarn, per sumar-vos a la il·lusió de fer créixer la solidaritat!


Donem Tret de Sortida a Fes Clic en Positiu

L’exposició itinerant “Fes Clic en Positiu” roman, des d’aquest dilluns dia 9 de gener i fins al dilluns 16, al Centre Cultural Bellvitge – Gornal del Districte VI de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. 
Aquesta iniciativa, en la que han donat suport més de 20 empreses, pretén sensibilitzar a infants, joves i famílies sobre l’ús adequat de les noves tecnologies i fomentar les bones pràctiques que s’han dut a terme en altres realitats del territori. La iniciativa romandrà una setmana en cadascun dels centres educatius que la demanin. En qualsevol cas, si us voleu adherir a la iniciativa només cal que ens ho comuniqueu! 
Volem agraïr, de part de totes les persones que formem  part de la Família Juanitos, el gest de totes les empreses en recolzar accions socials de proximitat.


Nit de Reis 2017

Sembla que va ser ahir mateix però ja ha pasat un any des de la última visita de Ses Majestats els Reis d’Orient i dijous dia 5 vam tornar a rebre la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar que mai falten a la crida dels infants de la Família Juanitos. Un any més vam viure a una nit màgica en molt bona companyia i els infants van marxar plens d’il·lusió i carregats de presents.
Gràcies un any més als voluntaris de Sant Joan de Déu i a totes les persones que fan possible aquesta nit plena d’il·lusió.


Campanya Solidaria

Un any més, i ja fa 5 anys, les 15 comissaries dels Mossos d’Esquadra de la Zona Metropolitana Sud han mostrat la seva solidaritat amb una campanya solidaria de recollida d’aliments.
Volem agrair el suport que any rere any ens feu present a través de petites accions com la portada a terme al Nadal.
 


Aliments solidaris

Volem agrair a l’hotel Novotel Barcelona City la recollida d’aliments que ha fet entre el seu personal.
Moltísimes gràcies per pensar en nosaltres i per la vostra solidaritat!
 


Finalitazió Campanya de Nadal

El passat dia 23 de desembre va finalitzar la Campanya de Nadal en la que més de 158 comerços i empreses de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat es van sumar. Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles i la Família Juanitos volem agraïr la solidaritat dels veïns i veïnes de la ciutat i dels comerciants que han fet possible aconseguir donatius per valor de 3.521,63 € i que aniran destinats, íntegrament, a l’adequació d’espais per a poder desenvolupar el programa d’acompanyament “Són 3 i no 4” en conveni amb l’Hospital de Sant Joan de Déu i que atén, a nivell psicològic, a infants i adolescents que pateixen situacions de pèrdua de vivenda.

De part de tots els infants, joves i famílies de l’entitat, gràcies comerciants per ajudar-nos a fer possible, una vegada  més,  projectes d’acció social. Sabem que sense vosaltres no seria possible!


Recollida solidària de joguines

Volem agrair a l’escola Sant Ignasi de Sarrià de Barcelona la recollida solidària de joguines que han fet durant aquest mes de desembre amb els seus alumnes.

Moltes gràcies!