NotíciesRecollida d’aliments

Diumenge 19 de Desembre i amb motiu de les botigues al carrer al barri de Bellvitge, l’associació de veïns i veïnes independent de Bellvitge va realitzar una recollida d’aliments per als infants de l’associació.
Aquest menjar arribarà en forma d’aliments caducs, recollits insitu el mateix diumenge i alimentació fresca, gracies als donatius, que s’adquirirà al mercat. Van ser molts els veïns i veïnes que van fer gestos de solidaritat durant tota la jornada.
Volem agraïr tant a l’associació de veïns i veïnes independent de Bellvitge com al Mercat de Bellvitge la seva implicació i gran aportació alimentaria que han acoseguit fer-nos arribar.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat! 


Presentació Comunitat Virtual

Com ja us hem anat informant durant les últimes setmanes, ens agradaria convidar a tots els comerciants, empresaris i professionals alliberats a participar del cafè solidari que prendrem el proper dia 21 de desembre a les 15’30 hores a la Sala Silverados (Rambla Marina 301) amb motiu del tancament de les campanyes que hem desenvolupat durant aquest curs i per presentar la nova iniciativa que hem posat en marxa: crear un espai de comunitat virtual on el valor de la solidaritat i la promoció de tots els membres que hi participen sigui una realitat.

Un esperem el dimecres!


Entrega de felicitacions nadalenques

Dissabte passat dia 17 de desembre vam finalitzar l’entrega de postals nadalenques a la ciutat de l’Hospitalet. En aquesta acció un quants pastorets d’allò més ben plantats van repartir felicitacions nadalenques a més de 175 comerços i establiments arreu de la ciutat. En aquestes felicitacions els comerciants es dedicaven els millors desitjos de cara al nou any que encetem.

BONES FESTES PER A TOTS!


Recollida solidària de joguines

Volem agrair a l’escola Cedesca de Barcelona la recollida solidària de joguines que han fet durant aquest mes de desembre amb els seus alumnes.

Gràcies per el vostre acolliment i solidaritat!


“Somiar desperts”

El passat divendres, l’Associació Educativa Nou Quitxalles va realitzar la xerrada “Somiar desperts” als alumnes de tercer de secundària de l’Institut Europa de l’Hospitalet de Llobregat. En aquesta xerrada es va parlar del dol i la pèrdua i de com la viuen els adolescents.

Podeu veure la noticia completa a: bit.ly/2h8n3Gc


Nit d’Estels Solidaris 2016

Ahir, desprès de molta preparació, nervis i il·lusió, vam celebrar la tercera Nit d’Estels Solidaris de la nostra gran família.
Como totes aquelles coses que fan il·lusió va arribar i va acabar sense gairebé adonar-nos, però realment van ser prop de dues hores en les que vam gaudir de moments de tot tipus. Esperem que tots els presents (persones que rebien reconeixement, acompanyants, monitors, voluntaris, famílies i un llarg etcètera) gaudíssiu com nosaltres i, als que no vau poder venir no us ho podeu perdre el pròxim any.
Gràcies a tots per fer possible aquests moments i acompanyar-nos en el nostre camí i el dels infants i joves. Gràcies.

Ja està la notícia a:http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?video=http://lhdigital.cat/videos_2016/noticies/ESTELSSOLIDARIS.mp4&titol=Nou%20Quitxalles%20lliura%20els%20seus%20premis%20Estel%20solidari
 


Nou Quitxalles a Tv L’Hospitalet

http://bit.ly/2hCj1Hc

El passat dimarts dia 13 de desembre a les 19.30 hores, l’Associació Educativa Nou Quitxalles va sortir a la televisió de l’Hospitalet presentant el programa “Són 3 i no 4. Espai d’atenció integral per a infància i adolescència”.
Gràcies a tots el que ho feu possible.


Nit d’Estels Solidaris 2016

Ja s’apropa el dia de celebració de la Nit d’Estels Solidaris. Amb molta emoció, estem acabant d’ultimar els detalls per a que aquesta nit sigui especial.
L’aforament ja es complert, així que agraïm a totes les persones que han confirmat assistència i vindran a compartir una nit plena d’il·lusions i emocions.
¡ENS VEIEM DIMECRES!


Presentació Comunitat Virtual

Des de la Família Juanitos convidem a tots els comerciants, empresaris i professionals alliberats a participar del cafè solidari que prendrem el proper dia 21 de desembre a les 15’30 hores a la Sala Silverados (Rambla Marina 301) amb motiu del tancament de les campanyes que hem desenvolupat durant aquest curs i per presentar  la iniciativa que hem posat en marxa: crear un espai de comunitat virtual on el valor de la solidaritat i la promoció de tots els membres que hi participen sigui una realitat. 

Podeu conéixer aquesta comunitat clicant aquí: http://www.rsolidariajuanitos.wordpress.com

Esperem que tots i totes pogueu participar!


Nit d’Estels Solidaris 2016

El proper dimecres 14 de desembre, l'Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos celebra l’acte Nit d’Estels Solidaris, moment en el que reconeix les expressions solidàries d’empreses, persones i entitats que durant l’any han deixat empremta en la nostra realitat. 
Esperem comptar amb la presència de tots els qui d’una o altra manera formeu part de la gran Família Juanitos i compartir un moment tan especial amb tots nosaltres.