NotíciesCampanya Solidaria

Un any més, i ja fa 5 anys, les 15 comissaries dels Mossos d’Esquadra de la Zona Metropolitana Sud han mostrat la seva solidaritat amb una campanya solidaria de recollida d’aliments.
Volem agrair el suport que any rere any ens feu present a través de petites accions com la portada a terme al Nadal.
 


Aliments solidaris

Volem agrair a l’hotel Novotel Barcelona City la recollida d’aliments que ha fet entre el seu personal.
Moltísimes gràcies per pensar en nosaltres i per la vostra solidaritat!
 


Finalitazió Campanya de Nadal

El passat dia 23 de desembre va finalitzar la Campanya de Nadal en la que més de 158 comerços i empreses de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat es van sumar. Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles i la Família Juanitos volem agraïr la solidaritat dels veïns i veïnes de la ciutat i dels comerciants que han fet possible aconseguir donatius per valor de 3.521,63 € i que aniran destinats, íntegrament, a l’adequació d’espais per a poder desenvolupar el programa d’acompanyament “Són 3 i no 4” en conveni amb l’Hospital de Sant Joan de Déu i que atén, a nivell psicològic, a infants i adolescents que pateixen situacions de pèrdua de vivenda.

De part de tots els infants, joves i famílies de l’entitat, gràcies comerciants per ajudar-nos a fer possible, una vegada  més,  projectes d’acció social. Sabem que sense vosaltres no seria possible!


Recollida solidària de joguines

Volem agrair a l’escola Sant Ignasi de Sarrià de Barcelona la recollida solidària de joguines que han fet durant aquest mes de desembre amb els seus alumnes.

Moltes gràcies!


Recollida d’aliments

Diumenge 19 de Desembre i amb motiu de les botigues al carrer al barri de Bellvitge, l’associació de veïns i veïnes independent de Bellvitge va realitzar una recollida d’aliments per als infants de l’associació.
Aquest menjar arribarà en forma d’aliments caducs, recollits insitu el mateix diumenge i alimentació fresca, gracies als donatius, que s’adquirirà al mercat. Van ser molts els veïns i veïnes que van fer gestos de solidaritat durant tota la jornada.
Volem agraïr tant a l’associació de veïns i veïnes independent de Bellvitge com al Mercat de Bellvitge la seva implicació i gran aportació alimentaria que han acoseguit fer-nos arribar.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat! 


Presentació Comunitat Virtual

Com ja us hem anat informant durant les últimes setmanes, ens agradaria convidar a tots els comerciants, empresaris i professionals alliberats a participar del cafè solidari que prendrem el proper dia 21 de desembre a les 15’30 hores a la Sala Silverados (Rambla Marina 301) amb motiu del tancament de les campanyes que hem desenvolupat durant aquest curs i per presentar la nova iniciativa que hem posat en marxa: crear un espai de comunitat virtual on el valor de la solidaritat i la promoció de tots els membres que hi participen sigui una realitat.

Un esperem el dimecres!


Entrega de felicitacions nadalenques

Dissabte passat dia 17 de desembre vam finalitzar l’entrega de postals nadalenques a la ciutat de l’Hospitalet. En aquesta acció un quants pastorets d’allò més ben plantats van repartir felicitacions nadalenques a més de 175 comerços i establiments arreu de la ciutat. En aquestes felicitacions els comerciants es dedicaven els millors desitjos de cara al nou any que encetem.

BONES FESTES PER A TOTS!


Recollida solidària de joguines

Volem agrair a l’escola Cedesca de Barcelona la recollida solidària de joguines que han fet durant aquest mes de desembre amb els seus alumnes.

Gràcies per el vostre acolliment i solidaritat!


“Somiar desperts”

El passat divendres, l’Associació Educativa Nou Quitxalles va realitzar la xerrada “Somiar desperts” als alumnes de tercer de secundària de l’Institut Europa de l’Hospitalet de Llobregat. En aquesta xerrada es va parlar del dol i la pèrdua i de com la viuen els adolescents.

Podeu veure la noticia completa a: bit.ly/2h8n3Gc


Nit d’Estels Solidaris 2016

Ahir, desprès de molta preparació, nervis i il·lusió, vam celebrar la tercera Nit d’Estels Solidaris de la nostra gran família.
Como totes aquelles coses que fan il·lusió va arribar i va acabar sense gairebé adonar-nos, però realment van ser prop de dues hores en les que vam gaudir de moments de tot tipus. Esperem que tots els presents (persones que rebien reconeixement, acompanyants, monitors, voluntaris, famílies i un llarg etcètera) gaudíssiu com nosaltres i, als que no vau poder venir no us ho podeu perdre el pròxim any.
Gràcies a tots per fer possible aquests moments i acompanyar-nos en el nostre camí i el dels infants i joves. Gràcies.

Ja està la notícia a:http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?video=http://lhdigital.cat/videos_2016/noticies/ESTELSSOLIDARIS.mp4&titol=Nou%20Quitxalles%20lliura%20els%20seus%20premis%20Estel%20solidari