NotíciesNou Quitxalles a la Televisió de L’Hospitalet

http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia
video=http://lhdigital.cat/videos_2016/noticies/
CAMPANYA_NADALENCA_NOU_QUITXALLES_
DIGITAL.mp4&titol=Nou%20Quitxalles%20engega
​%20una%20campanya%20de%20Nadal%20solid%C3%A0ria

El passat dimecres dia 16 de novembre a les 19.30 hores, l’Associació Educativa Nou
Quitxalles – Família Juanitos va sortir a la televisió de L’Hospitalet presentant la campanya de nadal solidària que engega aquests dies amb la col·laboració de més de 200 comerços de la ciutat. 
Gràcies als comerciants i empresaris per esdevenir, un any més, Punts Solidaris del barri i ajudar-nos a tirar endavant projectes socials al territori. 


Inici de la Campanya de Nadal

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles posem en marxa aquesta setmana la campanya de Nadal “Decora l’Arbre amb Solidaritat” amb l’objectiu de recaptar fons pel programa “Són 3 i no 4” que desenvolupem en conveni amb l’Hospital de Sant Joan de Déu i que acompanya psicològicament a infants i joves. Ja sabeu que el desenvolupament de les iniciatives solidàries recau en mans de persones voluntàries que, en moltes ocasions, no arriben a cobrir tota la xarxa comercial. Per tant, si tens un comerç o empresa i vols participar, posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93/252.85.69 o a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web.

Gràcies per sembrar solidaritat i ajudar-nos a fer possible projectes socials!


Campanya “Decora l’arbre de Nadal amb solidaritat”

Tina Parayre, cap de voluntaris de l’Hospital de Sant Joan de Déu també ha volgut donar unes paraules què, com ella diu, no són seves però no es pot dir millor:

“RECORDA QUE QUAN ABANDONIS AQUESTA TERRA, NO PODRÀS PORTAR AMB TU RES DEL QUE HAS REBUT, NOMÉS EL QUE HAS DONAT (SANT FRANCESC D’ASÍS)”
 


Campanya “Decora l’arbre de Nadal amb Solidaritat”

Manel Salcedo, director de Recursos Humans de l’Hospital de Sant Joan de Déu també participa de la campanya de Nadal amb unes paraules d’ànim i solidaritat:

”LA NOSTRA SOLIDARITAT ÉS LA SEVA ESPERANÇA”

 


Acte de la Família Juantitos – Nou Quitxalles – Reciclart-e

El passat dissabte vam celebrar a la Parròquia de Nostra Senyora de Bellvitge una trobada de reconeixement als monitors/-es, voluntaris/-es i persones afins a l’entitat, posant especial èmfasis a la persona de Pepa Vignau. Després de l’Eucaristia varies persones vinculades a la trajectòria vital de la Pepa, des de que va començar la seva labor social al barri de Bellvitge, passant per la Fundació OSCOBE a Girona fins al dia d’avui, van voler dedicar unes paraules a la seva persona.

Gràcies a tots els que vau venir a compartir aquesta estona amb la Família Juanitos.

 


Campanya de Nadal Solidària

Sota el lema “Decora l’arbre de nadal amb Solidaritat”, l’Associació Educativa Nou Quitxalles engega la seva campanya de Nadal. Es tracta del repartiment d’uns expositors que contenen sis elements per penjar a l’avet aquestes festes. Els productes estan fets a mà per un grup de voluntaris i voluntàries de la ciutat i l’objectiu es intercanviar-los per donatius econòmics amb els veïns i veïnes i fer possible el desenvolupament del programa “Són 3 i no 4” que l'entitat desenvolupa de la mà de l'Hospital Sant Joan de Déu, d’Esplugues de Llobregat i que té per finalitat acompanyar psicopedagògicament a infants i adolescents de la ciutat en situació de vulnerabilitat. De moment, ja s’han adherit a la iniciativa més de 180 comerços de la ciutat. 

Des de la Família Juanitos i en nom de tots els infants i joves volem agraïr les mostres de solidaritat rebudes per part dels comerciants, empreses i veïnat de la ciutat. 

 


Reconeixement Nou Quitxalles

El proper dissabte, 22 d’Octubre, tindrà lloc una trobada a la Parròquia de Nostra Senyora de Bellvitge (C/Ermita 65 – 67) per a reconèixer la trajectòria de monitors/-es, educadors/-es i voluntaris que dia rere dia acompanyen a les famílies del nostre barri i, de manera molt especial, reconèixer el treball i la vocació de la nostra “monitora” més jove, Pepa Vignau. Per aquest motiu, esteu tots convidats a participar d’aquet moment amb la Faíilia Juanitos. Pares i mares, infants, monitors, ex monitors i persones vinculades a la trajectòria de la Pepa i la seva entrega a les famílies de Bellvitge.

Ens trobarem a les 19 hores del dissabte per a participar de una Eucaristia i poder compartir després un petit piscolabis.

Us esperem a tots i totes per a compartir aquest moment tant especial amb la Família Juanitos. 
 


Repte Solidari

Us volem demanar un gran favor per una nena de Pamplona que esta malalta.
Es tracta d’una alumna d’Izaga (esta cursant tercer de primària i es diu Lucia Urdiales) que esta a l’hospital lluitant contra un tumor.
La única petició que us fem es mireu el vídeo, el compartiu, l’envieu als vostres grups de whatsapp...
Al veure el següent vídeo pujaran les visites per a que pugui guanyar el repte de “El Hormiguero: La fe Mueve Montañas”.
Aquí us deixem l’enllaç: https://m.youtube.com/watch?v=p28zJPtGwsg&feature=youtu.be


Accions solidaries: Manantial Natural

Bellvitge i Gornal tenen un valor que es mostra a cada pas: els veïns i veïnes dels nostres barris són baluards de l’ajuda mútua. Bé sigui participant en associacions o de forma individual. També és un exponent de solidaritat el teixit comercial ja que són molts els comerciants que des de les seves tendes treballen de forma anònima per millorar el barri.
La nostra acció destacada d’aquestes expressions és la iniciativa que ha posat en marxa el comerç “Manantial Natural” i el seu propietari Adolfo López. Es tracta d’un donatiu a un projecte social recaptat pel comerç per cada bossa que els clients sol·liciten: els cèntims que costa cada bossa els destina a ajudar a veïns i veïnes del barri.
Són expressions senzilles per plenes de bona voluntat que la Família Juanitos i Nou Quitxalles volen difondre i premiar amb un “gràcies”.
 


Participació al Congrés “Migrants, refugiats i fronteres. De la exclusió a la hospitalitat”

El drama dels refugiats i desplaçats per els conflictes armats va en augment. Les dades publicades per les Nacions Unides i els seus organismes revelen dades que ens han de commoure: seixanta i cinc milions de desplaçats són xifres que superen a qualsevol persona de bona voluntat.
Els desplaçaments no són per voluntat pròpia. Famílies senceres han de fugir de la violència, la fam o la falta d’un futur digne.
La Família Juanitos des de Nou Quitxalles va organitzar al mes de juliol un concert solidari en la sala Salamandra amb la col·laboració altruista del grup musical “La Última Movida”. Durant el concert moltes famílies que van assistir van voler solidaritzar-se amb la causa mitjançant un donatiu i fer arribar així la solidaritat als infants refugiats en els campaments de desplaçats. La recaptació va ser de 452 euros. Nou Quitxalles, a través del seu equip de direcció, has traslladat aquesta solidaritat a les entitats que treballen sobre el terreny. Per a això, el passat dia 8 de setembre es va desplaçar a Madrid i va participar en el Congrés “Migrants, refugiats i fronteres. De la exclusió a la hospitalitat”. Des d’aquí volem felicitar la implicació de tots en aquest drama, als que amb el vostre gest heu fet possible aquesta donació.