NotíciesNou Quitxalles a Tv L’Hospitalet

http://bit.ly/2hCj1Hc

El passat dimarts dia 13 de desembre a les 19.30 hores, l’Associació Educativa Nou Quitxalles va sortir a la televisió de l’Hospitalet presentant el programa “Són 3 i no 4. Espai d’atenció integral per a infància i adolescència”.
Gràcies a tots el que ho feu possible.


Nit d’Estels Solidaris 2016

Ja s’apropa el dia de celebració de la Nit d’Estels Solidaris. Amb molta emoció, estem acabant d’ultimar els detalls per a que aquesta nit sigui especial.
L’aforament ja es complert, així que agraïm a totes les persones que han confirmat assistència i vindran a compartir una nit plena d’il·lusions i emocions.
¡ENS VEIEM DIMECRES!


Presentació Comunitat Virtual

Des de la Família Juanitos convidem a tots els comerciants, empresaris i professionals alliberats a participar del cafè solidari que prendrem el proper dia 21 de desembre a les 15’30 hores a la Sala Silverados (Rambla Marina 301) amb motiu del tancament de les campanyes que hem desenvolupat durant aquest curs i per presentar  la iniciativa que hem posat en marxa: crear un espai de comunitat virtual on el valor de la solidaritat i la promoció de tots els membres que hi participen sigui una realitat. 

Podeu conéixer aquesta comunitat clicant aquí: http://www.rsolidariajuanitos.wordpress.com

Esperem que tots i totes pogueu participar!


Nit d’Estels Solidaris 2016

El proper dimecres 14 de desembre, l'Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos celebra l’acte Nit d’Estels Solidaris, moment en el que reconeix les expressions solidàries d’empreses, persones i entitats que durant l’any han deixat empremta en la nostra realitat. 
Esperem comptar amb la presència de tots els qui d’una o altra manera formeu part de la gran Família Juanitos i compartir un moment tan especial amb tots nosaltres.
 


Nou Quitxalles a la Televisió de L’Hospitalet

http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia
video=http://lhdigital.cat/videos_2016/noticies/
CAMPANYA_NADALENCA_NOU_QUITXALLES_
DIGITAL.mp4&titol=Nou%20Quitxalles%20engega
​%20una%20campanya%20de%20Nadal%20solid%C3%A0ria

El passat dimecres dia 16 de novembre a les 19.30 hores, l’Associació Educativa Nou
Quitxalles – Família Juanitos va sortir a la televisió de L’Hospitalet presentant la campanya de nadal solidària que engega aquests dies amb la col·laboració de més de 200 comerços de la ciutat. 
Gràcies als comerciants i empresaris per esdevenir, un any més, Punts Solidaris del barri i ajudar-nos a tirar endavant projectes socials al territori. 


Inici de la Campanya de Nadal

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles posem en marxa aquesta setmana la campanya de Nadal “Decora l’Arbre amb Solidaritat” amb l’objectiu de recaptar fons pel programa “Són 3 i no 4” que desenvolupem en conveni amb l’Hospital de Sant Joan de Déu i que acompanya psicològicament a infants i joves. Ja sabeu que el desenvolupament de les iniciatives solidàries recau en mans de persones voluntàries que, en moltes ocasions, no arriben a cobrir tota la xarxa comercial. Per tant, si tens un comerç o empresa i vols participar, posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93/252.85.69 o a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web.

Gràcies per sembrar solidaritat i ajudar-nos a fer possible projectes socials!


Campanya “Decora l’arbre de Nadal amb solidaritat”

Tina Parayre, cap de voluntaris de l’Hospital de Sant Joan de Déu també ha volgut donar unes paraules què, com ella diu, no són seves però no es pot dir millor:

“RECORDA QUE QUAN ABANDONIS AQUESTA TERRA, NO PODRÀS PORTAR AMB TU RES DEL QUE HAS REBUT, NOMÉS EL QUE HAS DONAT (SANT FRANCESC D’ASÍS)”
 


Campanya “Decora l’arbre de Nadal amb Solidaritat”

Manel Salcedo, director de Recursos Humans de l’Hospital de Sant Joan de Déu també participa de la campanya de Nadal amb unes paraules d’ànim i solidaritat:

”LA NOSTRA SOLIDARITAT ÉS LA SEVA ESPERANÇA”

 


Acte de la Família Juantitos – Nou Quitxalles – Reciclart-e

El passat dissabte vam celebrar a la Parròquia de Nostra Senyora de Bellvitge una trobada de reconeixement als monitors/-es, voluntaris/-es i persones afins a l’entitat, posant especial èmfasis a la persona de Pepa Vignau. Després de l’Eucaristia varies persones vinculades a la trajectòria vital de la Pepa, des de que va començar la seva labor social al barri de Bellvitge, passant per la Fundació OSCOBE a Girona fins al dia d’avui, van voler dedicar unes paraules a la seva persona.

Gràcies a tots els que vau venir a compartir aquesta estona amb la Família Juanitos.

 


Campanya de Nadal Solidària

Sota el lema “Decora l’arbre de nadal amb Solidaritat”, l’Associació Educativa Nou Quitxalles engega la seva campanya de Nadal. Es tracta del repartiment d’uns expositors que contenen sis elements per penjar a l’avet aquestes festes. Els productes estan fets a mà per un grup de voluntaris i voluntàries de la ciutat i l’objectiu es intercanviar-los per donatius econòmics amb els veïns i veïnes i fer possible el desenvolupament del programa “Són 3 i no 4” que l'entitat desenvolupa de la mà de l'Hospital Sant Joan de Déu, d’Esplugues de Llobregat i que té per finalitat acompanyar psicopedagògicament a infants i adolescents de la ciutat en situació de vulnerabilitat. De moment, ja s’han adherit a la iniciativa més de 180 comerços de la ciutat. 

Des de la Família Juanitos i en nom de tots els infants i joves volem agraïr les mostres de solidaritat rebudes per part dels comerciants, empreses i veïnat de la ciutat.