NotíciesCampanya Flor Solidaria d’estiu

Per fi hem tancat la campanya d’estiu, la quantitat recollida en donatius ha sigut de 3.992’71€.
Gracies a tots els comerços que han col·laborat i al setembre farem pública la relació d’aportacions que s’han fet.
Gracies als comerciants també ha sigut possible realitzar el casal – menjador.


Excursió a la Illa Fantasia!!!!

Amb motiu de la última setmana de casal i per arribar al final de la setmana plens d’energia per totes les experiències viscudes vam voler fer una excursió que agradés a gran i petits i fes gaudir a tothom per igual: la Illa Fantasia!
Aquesta excursió va ser possible en gran mesura al grup d’autocars AvantGrup que un any més va demostrar la seva solidaritat amb els trasllat dels infants del casal al parc aquàtic d’una manera còmoda i fent que el més important fos gaudir del dia.
Gràcies una i mil vegades!!!!


Concert Solidari

UNA I MIL GRÀCIES A TOTS ELS QUE DIVENDRES VAU FER POSSIBLE EL CONCERT SOLIDARI EN FAVOR DE LA INFÀNCIA REFUGIADA!!
Divendres passat va ser una nit plena d’emocions amb motiu del concert solidari realitzat a la sala Salamandra 1. Tots els que heu participat, ens heu recolzat, us vau emportar un fancine i vau gaudir amb la música de “La Última Movida” heu fet possible que la nostra intenció de portar material escolar a camps de refugiats sigui una mica més a prop d’aconseguir-se.
No acabaríem mai d’agrair a tothom però en especial a la Sala Salamadra, la Casa de la Música de l’Hospitalet de Llobregat, al grup de música “La Última Movida” i a Eloy Pastrana.
I també agrair el suport dels següents comerços de la ciutat, sense el vostre patrocini no hauria estat possible l’edició especial del butlletí “Valors de la Família Juanitos”:
- Autoescuela Collblanc
- Bar – Restaurante El Refugio
- Farmàcia M.A de Casanova
- Cafetería – Bar La Trobada
- Bocadillería Silverados
- Farmàcia – Ortopèdia Estel de Vilarrubia
- Farmàcia Pilar Alamos López
- GM Esports
- Òptica Bogas
- Farmàcia M.P Totosaus – Arribas
 


Campanya “Batega el cor per un món millor” a les Piscines Municipals de l’Hospitalet

Com us hem vingut explicant, des de fa unes setmanes la campanya itinerant “Batega el cor per un món millor” s’està exposant als diversos poliesportius municipals de la ciutat de l’Hospitalet.
La setmana passada va ser el torn del poliesportiu de Sant Feliu i des de ahir tots els usuaris de les Piscines Municipals de l’Hospitalet poden gaudir i fer-hi un cop d’ull.
Moltes gràcies a les famílies de tots dos poliesportiu per la seva hospitalitat i manera de fer!


COMENÇA EL COMPTE ENRERE!!!!!

En 4 dies tindrà lloc l’esperat concert solidari en favor de la infància refugiada. Us esperem a tots a la sala Salamandra 1 per gaudir de la música de “La Última Movida”. Si encara no teniu la vostra entrada la podeu descarregar gratuitament al següent enllaç: https://www.codetickets.com/salamandra/ca/salamandraregalos/1132/200/

NO PODEU FALTAR!!!!


Sortim a la revista Estris!

Aquest mes la revista Estris, editada per la Fundació Pere Tarres, reflexiona sobre l’austeritat des d’un punt de vista diferent a l’habitual, com a valor en positiu associat a la creativitat i oposat al malbaratament i al consumisme. 
Al voltant d’aquesta temàtica hem fet una petita reflexió i hem aportat el nostre granet de sorra amb l’explicació a un dels articles de la revista d’alguns dels nostres projectes.

Podeu trobar més informació al següent enllaç: http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/webs/mcecc/home/publicacions/estris/ultim_numero 


Campanya “Batega el cor per un món millor”

Ahir vam traslladar la campanya al Poliesportiu del Centre a on vam tenir una molt bona acollida. Romandrà en aquest centre fins al pròxim dilluns. 
Tots els que passeu per aquest poliesportiu podeu gaudir-la.
Gràcies a l’acollida de la família del centre i a la seva bona disposició i col·laboració.


Exposició “Batega el cor per un món millor” als poliesportius municipals de la ciutat de l’Hospitalet 

Com ja sabeu des de fa més d’un any la nostra exposició itinerant “Batega el cor per un món millor” ha estat acollida en centres escolars i centres culturals del Barcelonès i el Baix Llobregat, durant l’últim trimestre escolar també es va estendre a la comarca de l’Anoia. Durant aquest estiu que les escoles romanen tancades no hem volgut deixar de banda la nostra tasca de conscienciació i estarà exposada als 5 poliesportius municipals de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.
Volem agrair a la família del poliesportiu Fum d’Estampa la seva bona acollida i col·laboració ja que ha estat el primer poliesportiu en acollir l’exposició a on romandrà durant la darrera setmana de juny.
Durant el més de Juliol serà rebuda per la resta de poliesportius de la ciutat.

 


Dia mundial de les persones refugiades

Avui 20 de Juny és el dia mundial de les persones refugiades, la Família Juanitos sensible a la situació que viuen els infants refugiats al llarg del planeta vol aportar el seu granet de sorra amb una expressió solidària de la que ens agradaria que tots participéssiu: un concert solidari en favor de la infancia refugiada (ENTRADA GRATUITA)

Aquest concert tindrà lloc el pròxim 15 de juliol (divendres) a les 21.00 hores en la Sala Salamandra (sala 1) de l’Hospitalet de Llobregat en col·laboració amb les “Cases de la música”. L’entrada és gratuïta i podeu obtenir-les en l’associació o descarregant-les en el següent enllaç: https://www.codetickets.com/salamandra/ca/salamandraregalos/1132/200/ No hi ha límit d’edat, però si penseu venir amb els vostres fills us recomanem visitar la pàgian web da la sala Salamadra per a trobar tota la informació que heu de tenir en compte.

US ESPEREM A TOTS!!!

 


IV Forum – Debat de la Família Juanitos

Ahir dijous 16 de Juny vam realitzar  el IV Fòrum- Debat de la Família Juanitos, aquesta vegada la temàtica versava sobre “el valor de les empreses en temps de crisi” i hem variat el sistema, durant aquesta jornada hem aprofitat per a fer un dinar i realitzar les ponències (a càrrec de Salvador Ferran, president de la Fundació OSCOBE, José Carlos González , director de l’Associació Educativa Nou Quitxalles i amb el tancament de Jesús Husillos, Regidor de l’àrea de Benestar Social i Família de l’Hospitalet de Llobregat) al voltant d’una taula a la Sala Silverados, més d’una seixantena de persones han participat d’aquesta trobada. Després de les ponències s’ha aprofitat per explicar diverses línies de futur i accions previstes.
Com ja sabeu aquest Fòrums – Debat són trimestrals, si voleu participar en els següents només ens ho heu de fer saber.
Esperem que tothom s’hagi sentit còmode i en família i hagi gaudit de la trobada , gràcies a tots vosaltres una vegada més!