NotíciesPresentació del programa "Són 3 i no 4. Suport psicopedagògicen l’àmbit social"

El passat divendres 10 de juny vam celebrar el dinar – presentació del programa “Són 3 i no 4. Suport psicopedagògic en l’àmbit social” en el restaurant Peñíscola de Bellvitge. Durant el dinar ens vam aplegar al voltant de la taula més d’una vintena de persones que participen de forma voluntària al programa, representants d’entitats vinculades (com l’Hospital de Sant Joand e Déu, Probitas...) i d’altres persones sensibles al tema que es tractava, per a poder fer valoracions d’aquest primer inici, presentacions, explicar les novetats del programa i que tothom poguès expressar les seves inquietuds o fer les seves aportacions. Esperem poder seguir treballant i fent trobades com aquesta i que entre tots ho fem possible. Gràcies a tots per participar!


Moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport

Des de la Família Juanitos, l’Associació Reciclart-e i l’Associació Educativa Nou Quitxalles volem comunicar que la nostra web www.fjuanitos.com ha arribat ja a les trenta mil visites amb un promig de mil visites setmanals. Moltes gràcies a tots  totes per el vostre suport. 


La Familia Juanitos a la 8a edició de comerç al carrer.

Dissabte passat dia 28 de Maig es va celebrar la 8a Festa del Comerç a la rambla Marina de Bellvitge on l'Associació Educativa Nou Quitxalles, l'Associació Reciclart-e i la Familia Juanitos van estar presents. Vam fer difusió de les activitats que duem a terme, vam realitzar tallers de manualitats per la quitxalla i es van oferir llibres i plantes solidàries per fomentar el casal d'estiu. Un ser dia molt agradable rodejats pels veins i veines del nostre barri.


Casal d’estiu 2016

L’Associació Educativa Nou Quitxalles ja està organitzant totes les activitats que es duran a terme aquest estiu, entre el 27 de juny i el 29 de juliol adreçades a infants i adolescents. Si esteu interessats, no dubteu en fer les vostres pre-inscripcions del 9 al 20 de maig. També podeu sol·licitar més informació enviant un missatge whatsapp al 609.02.18.41.
Els nostres casals menjador estan al vostre servei. La nostra intenció és ajudar a les famílies del barri i per aquest motiu disposem de beques i ajudes per a garantir la participació a tothom.
No us quedeu sense la vostra plaça!!!

A la nostra pàgina de Facebook trobareu més informació. 


Roses Solidàries de Tela

Volem agrair a les costureres voluntàries del Nou Quitxalles la gran tasca que van realitzar amb l’elaboració de les Roses Solidaries de Sant Jordi, procés que es va veure culminat dissabte amb la posada d’una paradeta solidaria a la Rambla Just Oliveres de flors de roba fetes a mà.
La quantitat recollida en aquesta acció ha sigut de 1.527 euros. Moltes gràcies!


Repte dels 300 Burpees Solidaris

Com ja vam anunciar, dissabte l’associació Woods va realitzar el repte dels 300 Burpees Solidaris. Una vegada més van demostrar que encara que plogui els espartans acompleixen amb els seus reptes i van ser més de 70 persones les que van fer possible aconseguir el repte.
Volem agrair el donatiu que Woods ens ha fet per ajudar en la Campanya d’Estiu.
També volem agrair a l’empresa Cultivar ja que amb la seva donació de fruita va donar força a aquests espartans abans i després del repte i a la Bocadillería Silverados per l’aportació d’ampolles d’aigua per als valents.


Sant Jordi 2016

Com cada any els nostres adolescents i joves van posar una paradeta de Flors i Llibres Solidaris per a recaptar fons per a les activitats. Al llarg del matí de dissabte van ser moltes les persones que van regalar una Flor de Sant Jordi o un llibre i van col·laborar a la vegada en una iniciativa solidaria.


Repte dels 300 Burpees solidaris

Aquest dissabte 300 valents es posaran a prova fent 300 Burpees a la Plaça Lluís Companys de l'Hospitalet a les 19.30h. Aquesta iniciativa té fins solidaris i els espartans volen lluitar contra el drac de la desigualtat. Si vols passar una bona estona fent esport o anar a veure com altres ho fan, allà t'esperem! Més informació a https://300burpees.com/ 


Planeta Quitxalles

Ya teniu disponibles els capítols d’aquesta semana. Cliqueu a http://www.fjuanitos.com/planetaquitxalles.php per veure’ls.


La Flor Solidària

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles s’ha posat en marxa la campanya solidària “Una Flor Solidària” que financiarà les despeses dels casals menjador de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat durant els mesos d’estiu. Més de 280 comerços de proximitat de la ciutat s’han adherit en aquesta iniciativa solidària. En cadascun dels comerços hem dipositat un pot amb flors dolces que es poden bescanviar per donatius orientats en 1 euro. Gràcies a l’aportació de tots els veïns, veïnes i comerciants de la ciutat farem possible que els infants i joves puguin gaudir, com a mínim, d’un àpat de qualitat aquest estiu en els seus casals. Gràcies a tots i totes per la vostra solidaritat!