NotíciesCampanya “Batega el cor per un món millor”

Ahir vam traslladar la campanya al Poliesportiu del Centre a on vam tenir una molt bona acollida. Romandrà en aquest centre fins al pròxim dilluns. 
Tots els que passeu per aquest poliesportiu podeu gaudir-la.
Gràcies a l’acollida de la família del centre i a la seva bona disposició i col·laboració.


Exposició “Batega el cor per un món millor” als poliesportius municipals de la ciutat de l’Hospitalet 

Com ja sabeu des de fa més d’un any la nostra exposició itinerant “Batega el cor per un món millor” ha estat acollida en centres escolars i centres culturals del Barcelonès i el Baix Llobregat, durant l’últim trimestre escolar també es va estendre a la comarca de l’Anoia. Durant aquest estiu que les escoles romanen tancades no hem volgut deixar de banda la nostra tasca de conscienciació i estarà exposada als 5 poliesportius municipals de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.
Volem agrair a la família del poliesportiu Fum d’Estampa la seva bona acollida i col·laboració ja que ha estat el primer poliesportiu en acollir l’exposició a on romandrà durant la darrera setmana de juny.
Durant el més de Juliol serà rebuda per la resta de poliesportius de la ciutat.

 


Dia mundial de les persones refugiades

Avui 20 de Juny és el dia mundial de les persones refugiades, la Família Juanitos sensible a la situació que viuen els infants refugiats al llarg del planeta vol aportar el seu granet de sorra amb una expressió solidària de la que ens agradaria que tots participéssiu: un concert solidari en favor de la infancia refugiada (ENTRADA GRATUITA)

Aquest concert tindrà lloc el pròxim 15 de juliol (divendres) a les 21.00 hores en la Sala Salamandra (sala 1) de l’Hospitalet de Llobregat en col·laboració amb les “Cases de la música”. L’entrada és gratuïta i podeu obtenir-les en l’associació o descarregant-les en el següent enllaç: https://www.codetickets.com/salamandra/ca/salamandraregalos/1132/200/ No hi ha límit d’edat, però si penseu venir amb els vostres fills us recomanem visitar la pàgian web da la sala Salamadra per a trobar tota la informació que heu de tenir en compte.

US ESPEREM A TOTS!!!

 


IV Forum – Debat de la Família Juanitos

Ahir dijous 16 de Juny vam realitzar  el IV Fòrum- Debat de la Família Juanitos, aquesta vegada la temàtica versava sobre “el valor de les empreses en temps de crisi” i hem variat el sistema, durant aquesta jornada hem aprofitat per a fer un dinar i realitzar les ponències (a càrrec de Salvador Ferran, president de la Fundació OSCOBE, José Carlos González , director de l’Associació Educativa Nou Quitxalles i amb el tancament de Jesús Husillos, Regidor de l’àrea de Benestar Social i Família de l’Hospitalet de Llobregat) al voltant d’una taula a la Sala Silverados, més d’una seixantena de persones han participat d’aquesta trobada. Després de les ponències s’ha aprofitat per explicar diverses línies de futur i accions previstes.
Com ja sabeu aquest Fòrums – Debat són trimestrals, si voleu participar en els següents només ens ho heu de fer saber.
Esperem que tothom s’hagi sentit còmode i en família i hagi gaudit de la trobada , gràcies a tots vosaltres una vegada més!

 


Presentació del programa "Són 3 i no 4. Suport psicopedagògicen l’àmbit social"

El passat divendres 10 de juny vam celebrar el dinar – presentació del programa “Són 3 i no 4. Suport psicopedagògic en l’àmbit social” en el restaurant Peñíscola de Bellvitge. Durant el dinar ens vam aplegar al voltant de la taula més d’una vintena de persones que participen de forma voluntària al programa, representants d’entitats vinculades (com l’Hospital de Sant Joand e Déu, Probitas...) i d’altres persones sensibles al tema que es tractava, per a poder fer valoracions d’aquest primer inici, presentacions, explicar les novetats del programa i que tothom poguès expressar les seves inquietuds o fer les seves aportacions. Esperem poder seguir treballant i fent trobades com aquesta i que entre tots ho fem possible. Gràcies a tots per participar!


Moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport

Des de la Família Juanitos, l’Associació Reciclart-e i l’Associació Educativa Nou Quitxalles volem comunicar que la nostra web www.fjuanitos.com ha arribat ja a les trenta mil visites amb un promig de mil visites setmanals. Moltes gràcies a tots  totes per el vostre suport. 


La Familia Juanitos a la 8a edició de comerç al carrer.

Dissabte passat dia 28 de Maig es va celebrar la 8a Festa del Comerç a la rambla Marina de Bellvitge on l'Associació Educativa Nou Quitxalles, l'Associació Reciclart-e i la Familia Juanitos van estar presents. Vam fer difusió de les activitats que duem a terme, vam realitzar tallers de manualitats per la quitxalla i es van oferir llibres i plantes solidàries per fomentar el casal d'estiu. Un ser dia molt agradable rodejats pels veins i veines del nostre barri.


Casal d’estiu 2016

L’Associació Educativa Nou Quitxalles ja està organitzant totes les activitats que es duran a terme aquest estiu, entre el 27 de juny i el 29 de juliol adreçades a infants i adolescents. Si esteu interessats, no dubteu en fer les vostres pre-inscripcions del 9 al 20 de maig. També podeu sol·licitar més informació enviant un missatge whatsapp al 609.02.18.41.
Els nostres casals menjador estan al vostre servei. La nostra intenció és ajudar a les famílies del barri i per aquest motiu disposem de beques i ajudes per a garantir la participació a tothom.
No us quedeu sense la vostra plaça!!!

A la nostra pàgina de Facebook trobareu més informació. 


Roses Solidàries de Tela

Volem agrair a les costureres voluntàries del Nou Quitxalles la gran tasca que van realitzar amb l’elaboració de les Roses Solidaries de Sant Jordi, procés que es va veure culminat dissabte amb la posada d’una paradeta solidaria a la Rambla Just Oliveres de flors de roba fetes a mà.
La quantitat recollida en aquesta acció ha sigut de 1.527 euros. Moltes gràcies!


Repte dels 300 Burpees Solidaris

Com ja vam anunciar, dissabte l’associació Woods va realitzar el repte dels 300 Burpees Solidaris. Una vegada més van demostrar que encara que plogui els espartans acompleixen amb els seus reptes i van ser més de 70 persones les que van fer possible aconseguir el repte.
Volem agrair el donatiu que Woods ens ha fet per ajudar en la Campanya d’Estiu.
També volem agrair a l’empresa Cultivar ja que amb la seva donació de fruita va donar força a aquests espartans abans i després del repte i a la Bocadillería Silverados per l’aportació d’ampolles d’aigua per als valents.