NotíciesCasal d’estiu 2016

L’Associació Educativa Nou Quitxalles ja està organitzant totes les activitats que es duran a terme aquest estiu, entre el 27 de juny i el 29 de juliol adreçades a infants i adolescents. Si esteu interessats, no dubteu en fer les vostres pre-inscripcions del 9 al 20 de maig. També podeu sol·licitar més informació enviant un missatge whatsapp al 609.02.18.41.
Els nostres casals menjador estan al vostre servei. La nostra intenció és ajudar a les famílies del barri i per aquest motiu disposem de beques i ajudes per a garantir la participació a tothom.
No us quedeu sense la vostra plaça!!!

A la nostra pàgina de Facebook trobareu més informació. 


Roses Solidàries de Tela

Volem agrair a les costureres voluntàries del Nou Quitxalles la gran tasca que van realitzar amb l’elaboració de les Roses Solidaries de Sant Jordi, procés que es va veure culminat dissabte amb la posada d’una paradeta solidaria a la Rambla Just Oliveres de flors de roba fetes a mà.
La quantitat recollida en aquesta acció ha sigut de 1.527 euros. Moltes gràcies!


Repte dels 300 Burpees Solidaris

Com ja vam anunciar, dissabte l’associació Woods va realitzar el repte dels 300 Burpees Solidaris. Una vegada més van demostrar que encara que plogui els espartans acompleixen amb els seus reptes i van ser més de 70 persones les que van fer possible aconseguir el repte.
Volem agrair el donatiu que Woods ens ha fet per ajudar en la Campanya d’Estiu.
També volem agrair a l’empresa Cultivar ja que amb la seva donació de fruita va donar força a aquests espartans abans i després del repte i a la Bocadillería Silverados per l’aportació d’ampolles d’aigua per als valents.


Sant Jordi 2016

Com cada any els nostres adolescents i joves van posar una paradeta de Flors i Llibres Solidaris per a recaptar fons per a les activitats. Al llarg del matí de dissabte van ser moltes les persones que van regalar una Flor de Sant Jordi o un llibre i van col·laborar a la vegada en una iniciativa solidaria.


Repte dels 300 Burpees solidaris

Aquest dissabte 300 valents es posaran a prova fent 300 Burpees a la Plaça Lluís Companys de l'Hospitalet a les 19.30h. Aquesta iniciativa té fins solidaris i els espartans volen lluitar contra el drac de la desigualtat. Si vols passar una bona estona fent esport o anar a veure com altres ho fan, allà t'esperem! Més informació a https://300burpees.com/ 


Planeta Quitxalles

Ya teniu disponibles els capítols d’aquesta semana. Cliqueu a http://www.fjuanitos.com/planetaquitxalles.php per veure’ls.


La Flor Solidària

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles s’ha posat en marxa la campanya solidària “Una Flor Solidària” que financiarà les despeses dels casals menjador de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat durant els mesos d’estiu. Més de 280 comerços de proximitat de la ciutat s’han adherit en aquesta iniciativa solidària. En cadascun dels comerços hem dipositat un pot amb flors dolces que es poden bescanviar per donatius orientats en 1 euro. Gràcies a l’aportació de tots els veïns, veïnes i comerciants de la ciutat farem possible que els infants i joves puguin gaudir, com a mínim, d’un àpat de qualitat aquest estiu en els seus casals. Gràcies a tots i totes per la vostra solidaritat!


A ‘El Rincón de las Manualidades Piratas’ fem una granota de joguina.

En aquest capítol de 'El Rincón de las manualidades piratas', Lidia la pirata ha preparat un nou taller. Us ensenya a fer una granota de joguina per jugar a caçar la mosca. Recorda busar al nostre amiguet, el lloro Juanito. Si vols saber com es fa, fes clic en aquest enllaç: https://youtu.be/n0jlWkRTXAM


Ateneu Roig ens visita a Pulso Asociativo

En el capítol d’avui de Pulso Asociativo comptem amb la presència de Oriol de la Villa, membre de l’Ateneu Roig de Gràcia. Pots veure l’entrevista complerta a https://www.youtube.com/watch?v=1kn_JR9GW50


A Espacio "La Lente" entrevistem a Hipólito Mira (Polí)

A ‘Espacio La Lente’ entrevistem a Hipólito Mira (Polí), artista autodidacta i veí de Bellvitge que ens presenta la seva exposició: MAQUETIS-ME I ART al Centre Cultural Bellvitge-Gornal. Podeu visitar la seva exposició del 7 al 27 d’Abril, de dilluns a divendres de 18h a 21h. Pots veure la entrevista complerta a https://youtu.be/PRlwb3bBKvs