NotíciesInvitació d’Hakuna

Hem rebut una invitació d’Hakuna, un grup de joves cristians que ens conviden a celebrar amb ells una Hora Santa com a avantsala del Nadal, totes les famílies esteu convidades, serà el pròxim divendres 21 de Desembre a les 21.00 hores a la Basílica de la Mercè (carrer de la Mercè,1 de Barcelona).


 


Fundació Creatia

La Fundació Creatia ens ha torna a ajudar amb una aportació de 4.000 euros per als projectes de menjdaros socials.


Campanya “Botons Solidaris”

El passat dilluns amb motiu de la presentació de la campanya “Botons Solidaris” la TV de l’Hospitalet va emetre una breu noticia explicant en que consisteix aquesta campanya de conscienciació que s’iniciarà el pròxim 20 de Desembre (Dia mundial de la Solidaritat) i que finalitzarà el dia 15 de Febrer amb motiu del dia Mundial de la Lluita Contra el Càncer Infantil.

Us deixem el link per a que tots us animeu a lluir el vostre botó solidari el dia 15 de febrer: http://bit.ly/2RMgag9  


V Gala de la Nit dels Estels Solidaris

Com bé sabeu cada Desembre celebrem la Gala de Nit d’Estels Solidaris, celebrem aquest any la cinquena edició. Aquest any ja s’apropa la data, es celebrarà el dia 13 de Desembre a l’Auditori del Centre Cultural de Bellvitge - Gornal, aquest any és especial, ja que també celebrem el 10º Aniversari del Centre Obert de Nou Quitxalles!

Aquest any han sigut moltes les persones, empreses, organitzacions i entitats que han recolzat a la nostra gran família, però després de donar-li moltes voltes, els reconeguts d’aquest any són els següents:

 • Empresa Opersis 1999 S.L

 • Xavier Gràcia

 • Benedicto Palacio (voluntari i veí de Bellvitge)

 • Emili Salas (Tot Bellvitge)

 • Solidarity Managers – grup de joves de desenvolupament de campanyes solidàries

 • Equip de voluntaris participants del Xiringuito Nou Quitxalles – Família Juanitos (Festas de Bellvitge 2018)

 • Poliesportiu Sergio Manzano – A.E Bellsport i Xiringuito 5ª pista

 • Fundació Creatia

 • “El Teatrillo”

 • Associacions de comerciants de Santa Eulalia, Pubilla Casas – Can Serra i Collblanc – La Torrassa

 • Charly Lorenzo (voluntari i veí de Bellvitge)

 • Mercats 1 i 2 de Bellvitge

 • Tina Parayre (Cap de voluntaris de l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu)

 • Sandra Bautista (cantautora i guanyadora del concurs Sona9)

 
Us esperem a tots i a totes en aquesta nit tan especial de celebració i de compartir junts!


Agraïment a l’AFA de l’escola Busquets i Punset

Durant la setmana de la solidaritat a L’Hospitalet de Llobregat, l’AFA (associació de famílies dels alumnes) de l’escola Busquets i Punset va organitzar (entre d’atres accions) una recollida solidaria de materials artístics per als tallers psicopedagògics organitzats per l’entitat.

Volem agrair aquest esforç i mostra de solidaritat de totes les famílies que van aportar el seu granet de sorra durant aquesta setmana solidaria.

 


Concert Solidari de Rafa Roca

Rafa Roca, pianista professional, en va complimentar amb un recital de piano solidari en el “Teatrillo” el passat dijous.

Durant més d’una hora vam poder gaudir de la passió i els canvis de tempo del piano.  
 


Primer premi del concurs del Diari ARA

Avui s’ha celebrat l’entrega de premis del concurs “Carta a la meva alcaldessa” organitzat per el Diari ARA i SARA JIMENEZ, usuària de l’associació, ha sigut la guanyadora del primer premi en la seva categoria. Al concurs es van presentar més de 6.000 nens i nenes.

La carta que va escriure sortirà publicada al Diari ARA el pròxim 17 de novembre.

 


Primer Matinal de Solidarity Shopping

Celebrem el Primer Matinal de Solidarity Shopping!!! Al llarg del dissabte 27 a l’escola Pare Enric d’Ossò celebrarem un matí solidari. Entre ganga i ganga podeu gaudir de Food Trucks, tallers infantil i molt més!!!!


Primer Zumba Night Party

El passat divendres 28 de setembre es va celebrar la primera Zumba Night Party al Poliesportiu Municipal de Bellvitge, organitzada per el Xiringuito 5ªPista. Juntament amb tots i totes els practicants de Zumba, els monitors i monitores que no van deixar que la gent parés de moure’s i els organitzadors, vam gaudir d’una gran nit d’esport amb finalitat solidaria.

Tots els beneficis recaptats es destinaran als menjadors de garantia que la entitat té a l’Hospitalet de Llobregat.

QUINA GRAN NIT! 


Festes Majors de Bellvitge

Un any més han passat les festes de Bellvitge, aquest any han sigut especials perquè la Família Juanitos ha estat més present que mai, com ja sabeu vam muntar un xiringuito a las festes i no podem fer una altres cosa que donar-vos les gracies!

A tota la gent que va compartir el temps amb nosaltres i ens donava energía veient plenes totes les taules, a tots els voluntaris i voluntàries que han estat al peu del canó donant el seu temps, la seva energia i sobretot la seva paciència, a la Colla Jove de Castellers i Grallers de l’Hospitalet per aquest increïble Pilar d’Homenatge que van fer i, a totes les persones que han fet possible aquests dies de festes majors en Bellvitge.

Gracies a tots i totes!