Notícies



Programa “Veïns”

Ahir, al programa “Veïns”  de la Televisió de L’Hospitalet es va emetre una entrevista a l’Associació Educativa Nou Quitxalles. Si us ho veu perdre podeu tornar-ho a veureu aquest dimecres a les 9.00h, a les 11.30h, a les 15.00h i a les 17.30h. Dissabte a les 13.00h i a les 23.00h. I el diumenge a les 10.30h i a les 17.30h.

Per als que no sintonitzeu  el canal, a la web de TV L’H també ho teniu disponible.

 






El sopar del idiotes

Aquest divendres, els alumnes de batxillerat de l’escola Xaloc faran una representació de l’obra “El sopar del idiotes”.

Els beneficis recaptats aniran destinats als programes solidaris de Càrites Barcelona i de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos.

Us esperem a tots el divendres 18 de Gener a les 20.00 hores, a l’Auditori del Centre Cultural Bellvitge – Gornal!

 






Mercats Solidaris

Un any més volem agraïr al Mercat de Bellvitge que, durant la seva acció de Mercats Solidaris, ha realitzat diverses accions per a aconseguir l’objectiu de realitzar lots d’alimentació solidaria.Gracies!






Invitació d’Hakuna

Hem rebut una invitació d’Hakuna, un grup de joves cristians que ens conviden a celebrar amb ells una Hora Santa com a avantsala del Nadal, totes les famílies esteu convidades, serà el pròxim divendres 21 de Desembre a les 21.00 hores a la Basílica de la Mercè (carrer de la Mercè,1 de Barcelona).


 






Fundació Creatia

La Fundació Creatia ens ha torna a ajudar amb una aportació de 4.000 euros per als projectes de menjdaros socials.






Campanya “Botons Solidaris”

El passat dilluns amb motiu de la presentació de la campanya “Botons Solidaris” la TV de l’Hospitalet va emetre una breu noticia explicant en que consisteix aquesta campanya de conscienciació que s’iniciarà el pròxim 20 de Desembre (Dia mundial de la Solidaritat) i que finalitzarà el dia 15 de Febrer amb motiu del dia Mundial de la Lluita Contra el Càncer Infantil.

Us deixem el link per a que tots us animeu a lluir el vostre botó solidari el dia 15 de febrer: http://bit.ly/2RMgag9  






V Gala de la Nit dels Estels Solidaris

Com bé sabeu cada Desembre celebrem la Gala de Nit d’Estels Solidaris, celebrem aquest any la cinquena edició. Aquest any ja s’apropa la data, es celebrarà el dia 13 de Desembre a l’Auditori del Centre Cultural de Bellvitge - Gornal, aquest any és especial, ja que també celebrem el 10º Aniversari del Centre Obert de Nou Quitxalles!

Aquest any han sigut moltes les persones, empreses, organitzacions i entitats que han recolzat a la nostra gran família, però després de donar-li moltes voltes, els reconeguts d’aquest any són els següents:

 • Empresa Opersis 1999 S.L

 • Xavier Gràcia

 • Benedicto Palacio (voluntari i veí de Bellvitge)

 • Emili Salas (Tot Bellvitge)

 • Solidarity Managers – grup de joves de desenvolupament de campanyes solidàries

 • Equip de voluntaris participants del Xiringuito Nou Quitxalles – Família Juanitos (Festas de Bellvitge 2018)

 • Poliesportiu Sergio Manzano – A.E Bellsport i Xiringuito 5ª pista

 • Fundació Creatia

 • “El Teatrillo”

 • Associacions de comerciants de Santa Eulalia, Pubilla Casas – Can Serra i Collblanc – La Torrassa

 • Charly Lorenzo (voluntari i veí de Bellvitge)

 • Mercats 1 i 2 de Bellvitge

 • Tina Parayre (Cap de voluntaris de l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu)

 • Sandra Bautista (cantautora i guanyadora del concurs Sona9)

 
Us esperem a tots i a totes en aquesta nit tan especial de celebració i de compartir junts!






Agraïment a l’AFA de l’escola Busquets i Punset

Durant la setmana de la solidaritat a L’Hospitalet de Llobregat, l’AFA (associació de famílies dels alumnes) de l’escola Busquets i Punset va organitzar (entre d’atres accions) una recollida solidaria de materials artístics per als tallers psicopedagògics organitzats per l’entitat.

Volem agrair aquest esforç i mostra de solidaritat de totes les famílies que van aportar el seu granet de sorra durant aquesta setmana solidaria.

 






Concert Solidari de Rafa Roca

Rafa Roca, pianista professional, en va complimentar amb un recital de piano solidari en el “Teatrillo” el passat dijous.

Durant més d’una hora vam poder gaudir de la passió i els canvis de tempo del piano.  
 






Primer premi del concurs del Diari ARA

Avui s’ha celebrat l’entrega de premis del concurs “Carta a la meva alcaldessa” organitzat per el Diari ARA i SARA JIMENEZ, usuària de l’associació, ha sigut la guanyadora del primer premi en la seva categoria. Al concurs es van presentar més de 6.000 nens i nenes.

La carta que va escriure sortirà publicada al Diari ARA el pròxim 17 de novembre.