NotíciesPrimeres Xerrades de la Escola de la Solidaritat

Dijous passat va començar la primera xerrada de l’escola de la solidaritat amb el títol ‘Prevenció de les malalties d’hivern’ a càrrec de la sra. Mercè Sellés, de la farmàcia Marta de Bolos. Es van tractar temes de alimentació saludable, fitoteràpia, homeopatia, ...
Divendres va tenir lloc la segona xerrada a càrrec de l’equip de psicòlegs d’orientació, teràpia i psicoanàlisi. Es va tractar els problemes de comunicació entre pares i fills. Vam passar una bona estona del cafè, molt agradable, on tots vam poder aprendre i ensenyar.
Us esperem a tots i totes a les pròximes jornades que es faran com sempre la sala 5 del centre cultural Bellvitge. Podeu confirmar assistència al número de telèfon 93.263.78.09 o demanar informació a través de la nostra web www.fjuanitos.com
Entra a l’enllaç per veure com va ser: https://www.youtube.com/watch?v=-T_4dMDv-SQ&feature=youtu.be
 


Nit de reis amb la família Juanitos i l’A. E. Nou Quitxalles.

Gràcies als voluntaris de Sant Joan de Deu la família Juanitos va tenir el plaer de gaudir d’una nit de reis màgica, amb la companyia de ses majestats els Reis d’Orient. Moltes gràcies!
Així va ser: https://www.youtube.com/watch?v=iYcU-hKHIXk


Escola de la solidaritat.

La escola de la solidaritat és un espai on tothom pot participar, des de fent activitats lúdiques pels mes petits com xerrades, hores del cafè i exposicions pels més adults. Està situada a l’aula de cultura de Bellvitge. L’objectiu és que cadascú doni el seu punt de vista i així tractar la solidaritat a través de les experiències col·lectives amb gent del barri, d’altres associacions, comerciants, gent d’altres païssos,... Amb la escola de la solidaritat col·laboren les diferents òptiques i farmàcies del barri. Més informació a la web i en aquest video.
https://youtu.be/xw55kC94IZ0?list=PLhsYpWQ9nK_7965xQ0sTN_vw7YaBXzDS2
 


Pàgina en renovació!Estem renovant el contingut de la web. En breus dies tindràs la web completada.


Concert Solidari 

El proper divendres dia 27 de novembre tenim una cita a l’auditori del Centre Cultural Bellvitge a les 20 hores de la tarda. El grup de música LA ÚLTIMA MOVIDA tocarà de forma solidària i gratuïta en favor dels projectes socials desenvolupats per l’Associació Educativa Nou Quitxalles. Disposem d’entrades per als associats i els nostres veïns i veïnes, només us heu de posar en contacte amb nosaltres en horari de 17 a 19 hores o per telèfon.
Us esperem!


Som 3 i no 4

Som 3 i no 4 és el nou projecte que posa en marxa l’Associació Educativa Nou Quitxalles en conveni amb l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat. L’objectiu principal és assistir a un conjunt d’infants i adolescents de la nostra entitat que presenten necessitats que només un acompanyament psicològic pot pal·liar.
Un grup de psicòlegs i psicòlogues de l’hospital es traslladaran diariament als nostres locals per poder realitzar l’acompanyament dels nostres usuaris i treballar de manera conjunta amb els professionals de l’entitat en benefici del infant


Fòrum Debat 7 Novembre

El passat dissabte dia 7 de novembre va tenir lloc el II Fòrum Debat organitzat per l’entitat sota el títol “Impacte de la Crisi a la Infància: Trastorns Psicològics” a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat. Es van aglutinar 50 persones al voltant d’aquesta temàtica que actualment preocupa als diferents professionals de l’educació i l’acció social per posar veu en les diferents opinions en relació al tema i debatre quines estratègies cal prendre per fer front a les situacions de necessitat dels més petits.
Agraïm la presència i la intervenció dels ponents i agraïm també l’assistència de totes les persones que ens van acompanyar.


Participació a les Festes de Bellvitge

El passat dimecres dia 9 de setembre l’Associació Educativa Nou Quitxalles va participar amb activitats i tallers a les Festes de Bellvitge. Vam comptar amb l’actuació de Dj Mena, dos Photocall amb el Minion de l’esplai i dos tallers, un de còmic i un altre d’escriptura per als més petits. Ens ho vam passar d’alló més bé!
Ara només us queda participar de les activitats extraescolars que fem per les tardes a l’esplai i gaudir amb nosaltres de tot un món ple d’aventures! Us esperem!!!


Donació de productes d’higiene per part de l’AMPA de l’escola Sant Josep El Pi

El passat 19 de juny, l’AMPA de l’escola Sant Josep El Pi va fer entrega a l’Associació Educativa Nou Quitxalles de productes d’higiene infantil recollits en la seva campanya solidària en favor de la nostra entitat i de l’associació Mujeres Pa’lante.
Moltes gràcies per la vostra solidaritat!!


Donació d’aliments infantils a la Llar Sant Josep de la Muntanya de Barcelona

El passat 28 de juliol, els joves de l’entitat van tenir un gest solidari amb la Llar Sant Josep de la Muntanya fent entrega de productes d’alimentació infantils (papilles, llet de continuació i llet en pols) a aquesta entitat que pertany a la congregació de Mares dels Desemparats i Sant Josep de la Muntanya i que treballa en l’atenció d’infants tutelats que provenen d’entorns molt deteriorats i amb molts pocs recursos. La congregació es troba instal·lada al barri de Gràcia i des dels seus inicis ha dedicat gran part de la seva activitat als nens en situació de desemparament.