NotíciesAgraïment a Avant Grup

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles volem agraïr a l’empresa d’autocars Avant Grup, ubicada a la població de Sant Boi de Llobregat, la seva col·laboració amb els nostres projectes socials. Gràcies, de tot cor, per adherir-vos a una xarxa de solidaritat en benefici dels més necessitats.

 


Concert Solidari Jokers MC Nordeste

El passat dia 4 de juliol va tenir lloc el IV Concert Solidari organitzat per Jokers MC Nordeste a Barcelona i en el que tots els donatius recaptats a través de les entrades solidàries van ser destinats a cobrir part de les despeses d’estiu de l’entitat. Una nit en la que van participar persones vinculades al món de les motos amb un tarannà solidari en favor de la infància més necessitada. Els donatius recaptats van ser de 261 €


Campanya “La Cassola Solidària”

Des del passat mes de març, l’Associació Educativa Nou Quitxalles va posar en marxa la iniciativa “La Cassola Solidaria” en benefici del casal menjador dut a terme al mes de juliol per una vuitantena d’infants i joves.
Han estat un total de 262 comerços i empreses de tota la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat els qui s’han adherit a aquesta iniciativa solidàra a través de les guardioles als seus establiments, on els clients han col·laborat amb donatius i han fet possible que molts infants i joves hagin pogut gaudir d’un estiu diferent. La quantitat rebuda ha estat de 2.400 €

Gràcies de tot cor!


Colònies i campaments a Planoles

Entre els dies 29 de juny i 10 de juliol es van dur a terme les colònies i campaments per un grup d’infants, adolescents i joves d’entre 6 i 16 anys de l’entitat. Tots els grups, com els últims anys, van marxar a l’Alberg Marista de Planoles, a la província de Girona.
Sota el lema “Masterchef” van treballar hàbits saludables  i com gaudir d’una alimentació de qualitat. A través de la superació de proves, gimcanes i tallers, tant els infants com els joves van gaudir de la natura i van treballar per potenciar el companyerisme, la tolerància i el respecte vers l’entorn que els envolta.


Casal d’estiu 2015

Entre els dies 29 de Juny i 31 de Juliol ha tingut lloc el casal d’estiu 2015 organitzat per l’entitat que ha donat cabuda a una vuitantena d’infants, adolescents i joves d’entre 3 i 16 anys. D’una banda el casal d’estiu infantil amb servei de menjador inclòs que ha comptat amb activitats com piscines, tallers, gimcanes pel barri i jocs d’aigua. I d’altra banda, el casal d’estiu dirigit al grup de joves del programa Parem Taula del Institut Europa amb dinàmiques i activitats en anglès. 


“QÜESTIONS VERS LA PROBLEMÀTICA DE L’ALIMENTACIÓ INFANTIL”
El passat dia 6 de juny va tenir lloc un Debat Fòrum sobre “Qüestions vers la problemàtica de l’alimentació infantil”, organitzat per l’Associació Educativa Nou Quitxalles, a la sala d’actes del Centre Cultural Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat. Volíem plantejar prendre el pols real de la situació present, així com també conéixer, encara més, les bones pràctiques i accions que es continuen provocant en l’actual crisi econòmica per part de diferents agents socials implicats al respecte.
Va ser una trobada d’entitats, associacions, fundacions i persones sensibles a la problemàtica que pateixen molts infants i joves del nostre entorn més proper, sobretot, en relació a no tenir cobertes les necessitats bàsiques. Tan aviat tinguem el document que recull les diferents intervencions ho penjarem a la nostra web perquè el pugueu veure.
Només ens queda agraïr a tots els participants el seu interès i treball diari en favor dels més necessitats.
“Signatura del conveni de col·laboració entre l’Associació Educativa Nou Quitxalles i el Consell Comarcal de l’Anoia”

El Consell Comarcal i l’ Associació Educativa Nou Quitxalles han signat el conveni de col·laboració per tal de desenvolupar el programa «Pisos d’Inclusió Social a l’Anoia». El programa neix per a donar recolzament a joves de la comarca que es troben en situació de manca d’habitatge i amb l’objectiu de preparar-se per a dur a terme una vida independent i autònoma quan finalitzi la seva estada als pisos.

http://anoiadiari.cat/societat/consell-comarcal-disposara-dos-pisos-inclusio-joves-comarca/
 


“LA CASSOLA SOLIDÀRIA”

El passat dia 26 de maig de 2015, l’Associació Educativa Nou Quitxalles va sortir al Diari de L’Hospitalet gràcies a la iniciativa que ha posat en marxa per finançar part de les activitats d’estiu dels nostres infants i joves. Més de 300 comerços de tota la ciutat s’han adherit amb aquesta campanya solidària que, de ben segur, ajudarà a molts infants en el suport alimentari aquest estiu. Gràcies, una vegada més, al nostre comerç de barri!!!
www.lhdigital.cat. Núm. 301


“TROCAJOVE 2015”

El passat cap de setmana del 30 i 31 de maig, un grup d’adolescents i joves de l’Associació Educativa Nou Quitxalles va participar de la Trocajove 2015, una trobada d’adolescents i joves dels esplais de Catalunya organitzada pel Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans, de la Fundació Pere Tarrès a la ciutat de Sabadell. Un cap de setmana on van gaudir de jocs, gimcanes i tallers formatius de la mà d’educadors i monitors de lleure. Esperem que l’any vinent repeteixin i s’ho tornin a passar d’allò més bé!


Apadrina...La Samarreta Solidària

Aquesta acció solidària s’ha posat en marxa aquesta setmana i va dirigida a totes les empreses solidàries que volen donar un cop de mà apadrinant una samarreta pel casal d’estiu dels infants i joves de l’entitat. El donatiu d’apadrinament és de 25 euros i poden apadrinar tantes samarretes com vulguin. Totes les samarretes porten el logotip del casal d’estiu d’aquest any i el logotip o marca comercial de l’empresa que l’apadrina. Aquestes samarretes es distribuiran entre tots els infants i adolescents que participin del casal menjador a l’estiu. Si ets una empresa amb compromís de responsabilitat social i ens vols ajudar, posa’t en contacte amb nosaltres i AJUDA’NS A AJUDAR!