Notícies“Fes bategar el cor per un món millor”

El dia 16 de març es va posar en  marxa l’exposició itinerant per centres educatius que pretén sensibilitzar als infants i joves sobre la pràctica esportiva com un mètode de prevenció de les malalties cardiovasculars així com la relació que s’estableix entre aquestes i la situació de pobresa i necessitat que pateixen moltes persones. 21 empreses de diferents sectors han recolzat aquesta iniciativa a través d’un donatiu econòmic que va íntegrament destinat a viabilitzar el programa de Pisos Assistits a Igualada. Dilluns passat va arribar al IES Badalona VII, ubicat a la població de Badalona, i romandrà fins el proper dilluns. Aquest institut comptarà també amb la presència de voluntaris que oferiran xerrades formatives en relació a la campanya.


“Inauguració del Parc de Caterina Albert”

El passat dia 6 de març de 2015 va tenir lloc la inauguració del Parc Infantil del carrer Caterina Albert i va comptar amb la presència de l’alcaldessa Núria Marín i del regidor de Districte.
Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles i l’Associació Reciclart-e es va organitzar un taller de maquillatge, un espai de selfies pirates, una tómbola solidària i un taller per pintar pirates dirigit als infants més petits.
A més a més, i gràcies a la solidaritat de la botiga Informàtica Bellvitge es va poder sortejar una TABLET entre tots els assistents.
Infants, adolescents i famílies van valorar molt positivament la inauguració del parc perquè proporciona un espai d’esbarjo per a moltes famílies del barri.