NotíciesSegona sessió de formació “Devolver Sonrisas”

Dimecres vam realitzar la segona  sessió de formació per al voluntariat i els professionals que participaran aquest estiu en el programa d’estiu “Devolver Sonrisas” a l’edifici docent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, a càrrec de la psicòloga clínica Maria Llanas.

Esperem que aquesta formació hagi sigut molt profitosa per a donar pautes d’observació a tots i totes els professionals i dirigents a càrrec.

 


Sorteig del lot d’estiu

El passat dissabte es va realitzar el sorteig del lot d’estiu, el número guanyador va ser el 2939. Enhorabona a l’agraciat!


 


Sessió de formació programa “Devolver Sonrisas”

Dimecres vam realitzar la primera sessió de formació per al voluntariat i els professionals que participaran aquest estiu en el programa d’estiu “Devolver Sonrisas” a l’edifici docent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, a càrrec de la psicòloga clínica Mireia González.

Esperem que aquesta formació hagi sigut molt profitosa per a donar pautes d’observació a tots i totes els professionals i dirigents a càrrec.

 


VOLUNTARIAT

Les activitats d’estiu són aquí mateix, si vols fer un voluntariat diferent, no t’ho perdis!

Guarda la imatge i segueix les passes pera participar!!!!


Festa A.E Nou Quitxalles – Família Juanitos

Després de la festa i els vermuts que vam prendre tots junts el diumenge, la setmana torna a la normalitat i només ens queda agrair-vos a tots i totes els que vau poder compartir el moment amb nosaltres la bona estona  que vam passar. Va ser un diumenge en família per a compartir, recordar, agrair o simplement passar una estona agradable.

Si no vau poder venir, no us preocupeu, us esperem a la pròxima! I a més us deixem el reportatge que va emetre ahir la TV L’H amb motiu de la festa i sobretot, SEGUIU CONECTATS QUE VENEN INFORMACIONS!
http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?vimeoId=272189780&video=&titol=Entitats%20i%20ve%C3%AFns%20de%20Bellvitge%20col%C2%B7laboren%20amb%20Nou%20Quitxalles%20per%20finan%C3%A7ar%20el%20casal%20d%27estiu

 


Veniu a la festa!

Us esperem a tots en la festa de la Família Juanitos – A.E Nou Quitxalles.
Amb activitats infantils, paradetes solidaries, exposicions…y molt més!

ACCES LLIURE

El diumenge, 27 de maig d’11.00 a 14.00 hores al recinte de l’escola Pare Enric D’Ossò. Avinguda Amèrica 5-9 (08907 Hospitalet de Llobregat)


Campanya solidaria a Merca-2 de Bellvitge

Aquest divendres i el dissabte els nostres voluntaris i voluntàries van participar conjuntament amb Merca-2 de Bellvitge en una campanya solidària.

Volem agrair a tothom que va col·laborar, als comerços i comerciants del mercat i als voluntaris i voluntàries les estones que vam passar allà, ja que ajuden a fer possible un estiu de diversió a més infants de la ciutat!

 


¡Un estiu de voluntariat!

Ara es el moment dels casals i colònies. Aquest any volem arribar a poder ajudar a més infants que estan patint les conseqüències a la crisis, si vols ajudar a retornar-los el somriure, apuntat coma voluntari per a participar en les activitats d’estiu.

Truca’ns al telèfon de l’oficina de gestió del voluntariat de la Família Nou Quitxalles: 637.63.96.91

PARTICIPA-HI!


Colorín, colorado, con nosotros ¡todo arreglado!

“Colorín, colorado, con nosotros ¡todo arreglado!” és el lema del nou projecte de promoció del treball i de lluita contra l’atur de l’Associació Reciclart-e. El projecte vol ajudar a generar treball a traves d’una futura cooperativa dedicada a la construcció i reformes. Per a assolir aquest objectiu, professionals autònoms s’estan organitzant i s’ofereixen en bloc per a oferir més oportunitats de negoci. El projecte integra, com no podia ser d’una altre manera, a joves en la seva primera experiència laboral. La butlleta de la imatge és el primer de tots els oficis que es publicitaran. No dubteu en sol·licitar pressupostos per a les vostres millores a la llar o al comerç i també podeu ajudar-nos compartint aquesta informació. 


Aniversari 20 anys AAPIPNA

Ahir, divendres dia 4 de maig, vam poder acompanyar en el seu 20 aniversari a l’Associació Aragonesa Per a la Investigació Psíquica del Nen i l’Adolescent (AAPIPNA). Us volem convidar a conèixer la web de l’entitat aragonesa que gestiona voluntàriament el programa de suport psicològic a la infància desnonada “Són 3 i no 4. Aragó” (www.aapipna.es). Són un exemple de labor solidària i continuen ampliant l’ajuda a infants en risc d’exclusió.

També volem aprofitar i convidar-vos a conèixer el programa de suport psicològic “Són 3 i no 4. Barcelona” en l‘exposició que es realitzarà en el marc de la Festa Solidaria de la Família Juanitos – Nou Quitxalles el pròxim diumenge 27 de maig.