NotíciesNova noticia a TV l’Hospitalet 

Dimarts passat amb motiu de la presentació de l’exposició “El medi ambient i l’humanisme en el MARE NOSTRUM: el Mediterrani”, la TV l’Hospitalet va fer una emissió sobre aquesta exposició al telenotícies. Podeu veure la noticia completa clicant al següent enllaç: http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/12430721


 


Presentació de l’exposició “El medi ambient i l’humanisme en el MARE NOSTRUM: el Mediterrani”

Aquesta tarda, de 15 a 21 hores,  presentem amb molta il·lusió l’exposició “El medi ambient i l’humanisme en el MARE NOSTRUM: el Mediterrani”.

Aquesta exposició romandrà exposada només el dia d’avui al Centre Cultural de Bellvitge – Gornal (Plaça de la Cultura 1, Hospitalet de Llobregat), a partir del dia 25 de Gener es converteix en una obra itinerant acollida per 20 comerços del barri de Bellvitge.

NO US HO PERDEU!!! 


Programa “Són 3 i no 4 Aragó”

Aquesta tarda les companyes i companys de Saragossa realitzen la primera xerrada informativa del programa “Són 3 i no 4 Aragó”
El desenvolupament de projectes destinats a la atenció i suport a la infància, adolescència i famílies en situació de vulnerabilitat sempre son bones notícies a compartir!

 


Ja han vingut els Reis Mags d’Orient!!!!

Un any més els infants de l’Associació Educativa Nou Quitxalles van viure una nit màgica amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient carregats de regals per a repartir. Entre carones il·lusionades vam gaudir de l’espectacle del Mag “Ser Julian” que va donar pas a l’arribada des de Orient de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Més d’un centenar d’infants van rebre de mans de ses majestats d’Orient els presents per haver-se portat tant bé durant tot l’any!

En nom de tots els infants volem donar les gràcies a tot el cos de voluntariat que d’una manera o altre ha posat el seu granet de sorra per a fer d’aquesta nit un èxit, i també a l’Hospital de Sant Joan de Déu, al Poliesportiu Municipal de Bellvitge i al Mercat de Bellvitge, perquè sense la seva col·laboració aquesta nit no hauria estat tant màgica.

 


Campanya Mossos d’Esquadra de la Regió Metropolitana Sud

Un any més donem per finalitzada la campanya de col·laboració de Nadal amb el cos de Mossos d’Esquadra de la Regió Metropolitana Sud. Durant el mes de desembre i gener els agents han mostrat la seva solidaritat amb la recollida de material de manualitats i arts plàstiques a les comissaries.
Moltes gràcies agents!


 


Planeta Quitxalles

Atenció a tots i totes! Hem actualitzat el nostre canal de YouTube amb nous vídeos editats per el grup d’adolescents de l’entitat.

Entreu a YouTube i subscriviu-vos al canal de Planeta Quitxalles per a seguir veient les novetats que aniran afegint!!!

 


Recollida de joguines al Poliesportiu Municipal de Bellvitge

El Poliesportiu Municipal de Bellvitge (Sergio Manzano) aquest any de manera solidaria ajudarà als Reis Mags en la seva tasca promovent una recollida de joguines per als infants de la ciutat.

D’avui fins al dia 5 de Gener podeu portar una joguina al poliesportiu i deixar-la a l’espai habilitat per ajudar a fer possible aquesta tasca. I recordeu que una joguina nova, fa més feliç als  infants.

 


Joguines per Nadal

Per tercer any l’escola Cedesca de Barcelona ha realitzat una recollida de joguines entre els seus alumnes per als infants de la entidad.

Un any més: ¡gracies per la vostra solidaritat!

 


Col·laboració nadalenca!

Gracies a AVVIB i al Mercat 1 de Bellvitge per al seva col·laboració amb els més necessitats.


 


Campanya Mossos d’Esquadra 2017

Hem iniciat la campanya Mossos d’Esquadra – Nou Quitxalles 2017. Aquest any tots els agents disposaran de Cagatios, fets a mà per els nostres voluntaris, que bescanvien per materials didàctics i de manualitats per als nostres centres.