NotíciesCampanya solidaria a Merca-2 de Bellvitge

Aquest divendres i el dissabte els nostres voluntaris i voluntàries van participar conjuntament amb Merca-2 de Bellvitge en una campanya solidària.

Volem agrair a tothom que va col·laborar, als comerços i comerciants del mercat i als voluntaris i voluntàries les estones que vam passar allà, ja que ajuden a fer possible un estiu de diversió a més infants de la ciutat!

 


¡Un estiu de voluntariat!

Ara es el moment dels casals i colònies. Aquest any volem arribar a poder ajudar a més infants que estan patint les conseqüències a la crisis, si vols ajudar a retornar-los el somriure, apuntat coma voluntari per a participar en les activitats d’estiu.

Truca’ns al telèfon de l’oficina de gestió del voluntariat de la Família Nou Quitxalles: 637.63.96.91

PARTICIPA-HI!


Colorín, colorado, con nosotros ¡todo arreglado!

“Colorín, colorado, con nosotros ¡todo arreglado!” és el lema del nou projecte de promoció del treball i de lluita contra l’atur de l’Associació Reciclart-e. El projecte vol ajudar a generar treball a traves d’una futura cooperativa dedicada a la construcció i reformes. Per a assolir aquest objectiu, professionals autònoms s’estan organitzant i s’ofereixen en bloc per a oferir més oportunitats de negoci. El projecte integra, com no podia ser d’una altre manera, a joves en la seva primera experiència laboral. La butlleta de la imatge és el primer de tots els oficis que es publicitaran. No dubteu en sol·licitar pressupostos per a les vostres millores a la llar o al comerç i també podeu ajudar-nos compartint aquesta informació. 


Aniversari 20 anys AAPIPNA

Ahir, divendres dia 4 de maig, vam poder acompanyar en el seu 20 aniversari a l’Associació Aragonesa Per a la Investigació Psíquica del Nen i l’Adolescent (AAPIPNA). Us volem convidar a conèixer la web de l’entitat aragonesa que gestiona voluntàriament el programa de suport psicològic a la infància desnonada “Són 3 i no 4. Aragó” (www.aapipna.es). Són un exemple de labor solidària i continuen ampliant l’ajuda a infants en risc d’exclusió.

També volem aprofitar i convidar-vos a conèixer el programa de suport psicològic “Són 3 i no 4. Barcelona” en l‘exposició que es realitzarà en el marc de la Festa Solidaria de la Família Juanitos – Nou Quitxalles el pròxim diumenge 27 de maig.

 


“Els campaments d’en Joanet”

Tenim una molt bona notícia que ens agradaria compartir amb tots vosaltres.

Fa un temps, en José Carlos González va editar un llibre, cedint tots els beneficis recaptats als programes socials de l’entitat. El llibre “Els campaments d’en Joanet” és un conte per a adults que explica, a través d’en Pau i els seus amics, històries d’amistat, alegria i superació.

Dons bé, ja disposeu del llibre en totes les tendes ABACUS! Podeu sol·licitar-lo en qualsevol de les tendes i ens ajudareu, amb el vostre gest, a poder fer possibles els projectes socials de l’entitat.

 


Continua el cilce d’expocisicions. Avui al barri de Collblanc – La Torrassa

Família!

Avui tindrà lloc quart cicle de l’exposició itinerant “El Medi Ambient i l’Humanisme en el MARE NOSTRUM: La Mediterrània” al Centre Cultural de Collblanc – La Torrassa (Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87, 08904 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona), de 16.00 a 21.00 hores.

A partir de demà i durant una setmana podreu visitar les obres als 24 comerços que es converteixen en museu acollint una de les obres.

Us convidem a venir avui a la presentació i seguir conscienciant sobre la tragèdia que estan patint els infants refugiats a les aigües del Mediterrani.

 


Inici del taller d’aparadorisme

Avui comença el taller d’aparadorisme de primavera – estiu 2018 que es realitzarà els dimarts i els dijous.

Donem la benvinguda al FREDERIC que serà el tutor d’aquesta primera edició. ULTIMES PLAÇES DISPONIBLES, ENCARA ESTEU A TEMPS!

 


Fundació Creatia

Celebrem que ja hem incorporat nous nois i noies en el programa “La Mediterrànea” gracies a l’aportació de la Fundació Creatia!


Tercer trimestre de Parem Taula –Amb Seny!

Encetem el tercer trimestre al programa Parem Taula – Amb Seny, després d’uns merescuts dies de vacances, els adolescents tornen a la rutina i a l’associació ja estem preparats per a menjars sans i tardes plenes d’activitats.


 


Campanya: Avui regalem piruletes!

Un any més iniciem la campanya: Avui regalem piruletes!, ja podeu trobar-la als comerços adherits dels barris de Bellvitge, Sant Josep, Centre, San Feliu, Pubilla Cases i Can Serra de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

Podeu veure la noticia que TV l’Hospitalet va emetre de l’inici d’aquesta campanya l’any passat: https://vimeo.com/249211411 

Si la campanya encara no ha arribat al teu barri, no et preocupis, en breus estarà a tot  l’Hospitalet.