Notícies“Els campaments d’en Joanet”

Tenim una molt bona notícia que ens agradaria compartir amb tots vosaltres.

Fa un temps, en José Carlos González va editar un llibre, cedint tots els beneficis recaptats als programes socials de l’entitat. El llibre “Els campaments d’en Joanet” és un conte per a adults que explica, a través d’en Pau i els seus amics, històries d’amistat, alegria i superació.

Dons bé, ja disposeu del llibre en totes les tendes ABACUS! Podeu sol·licitar-lo en qualsevol de les tendes i ens ajudareu, amb el vostre gest, a poder fer possibles els projectes socials de l’entitat.

 


Continua el cilce d’expocisicions. Avui al barri de Collblanc – La Torrassa

Família!

Avui tindrà lloc quart cicle de l’exposició itinerant “El Medi Ambient i l’Humanisme en el MARE NOSTRUM: La Mediterrània” al Centre Cultural de Collblanc – La Torrassa (Carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87, 08904 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona), de 16.00 a 21.00 hores.

A partir de demà i durant una setmana podreu visitar les obres als 24 comerços que es converteixen en museu acollint una de les obres.

Us convidem a venir avui a la presentació i seguir conscienciant sobre la tragèdia que estan patint els infants refugiats a les aigües del Mediterrani.

 


Inici del taller d’aparadorisme

Avui comença el taller d’aparadorisme de primavera – estiu 2018 que es realitzarà els dimarts i els dijous.

Donem la benvinguda al FREDERIC que serà el tutor d’aquesta primera edició. ULTIMES PLAÇES DISPONIBLES, ENCARA ESTEU A TEMPS!

 


Fundació Creatia

Celebrem que ja hem incorporat nous nois i noies en el programa “La Mediterrànea” gracies a l’aportació de la Fundació Creatia!


Tercer trimestre de Parem Taula –Amb Seny!

Encetem el tercer trimestre al programa Parem Taula – Amb Seny, després d’uns merescuts dies de vacances, els adolescents tornen a la rutina i a l’associació ja estem preparats per a menjars sans i tardes plenes d’activitats.


 


Campanya: Avui regalem piruletes!

Un any més iniciem la campanya: Avui regalem piruletes!, ja podeu trobar-la als comerços adherits dels barris de Bellvitge, Sant Josep, Centre, San Feliu, Pubilla Cases i Can Serra de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

Podeu veure la noticia que TV l’Hospitalet va emetre de l’inici d’aquesta campanya l’any passat: https://vimeo.com/249211411 

Si la campanya encara no ha arribat al teu barri, no et preocupis, en breus estarà a tot  l’Hospitalet.


 


Família Juanitos a España Directo de TV1
 


Dimecres, el programa de televisió España Directo de TV1 va emetre un reportatge dedicat a la Família Juanitos. Podeu veure el reportatge al següent enllaç a partir del minut 24’58”. http://www.rtve.es/alacarta/videos/espana-directo/espana-directo-07-03-18/4509572/#

 


Solidarity Managers

Es crea el “Laboratori per las solidaritat” destinat que 8 joves puguin abordar, durant el tercer trimestre, nous reptes i aprenguin de professionals del marketing i la comunicació social en l’àmbit de les organitzacions no governamentals i no lucratives.


 


Exposición itinerante el MARE NOSTRUM

L’exposició itinerant dedicada al Mare Nostrum ja ha visitat 3 punts de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, primer va estar a Bellvitge – Gornal, després en Centre – Sant Josep – Sant Feliu  i per últim en Pubilla Cases passant per més de 6 comerços, després de Setmana Santa continuem amb l’exposició al barri de la Florida.

El passat dimarts, i amb motiu de l’exposició en el barri de Pubilla Cases – Can Serra la televisió de l’Hospitalet va emetre una noticia  que podeu veure al següent enllaç: http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/12706068

 


Gracies LUSH Cosmetics!!!

Volem agrair a la tenda LUSH Cosmetics (https://es.lush.com/shop/maremagnum) del centre comercial Maremagnum (Moll d’Espanya, 5) el donatiu que ha fet a la nostra entitat de sabons i altres productes. Podem assegurar-vos que farem un bon us de totes les meravelles oloroses que ens han donat.