NotíciesIV Gala dels Estels Solidaris 

Ahir, a l’auditori de centre cultural de Bellvitge – Gornal, vam celebrar per quart any la gala de la Nit dels Estels Solidaris.

En aquesta edició del 2017 a més dels reconeixements vam gaudir de la cantada de nadales dels infants de l’associació i va venir a visitar-nos el barrufet enfadat, enviat expressament per el Pare Noel.

Els nostres reconeguts de la nit van ser:

  • Llum Delàs, presidenta de la Fundació Roure i directora de la Fundació de l’Esperança
  • Empresa de càtering Roca González
  • Judit Mata, directora del Lab. d’acció Social de la Universitat Blanquerna
  • Empresa de publicitat DreiBlau
  • Empresa de publicitat 24/7
  • La Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació Pere Tarrès
  • Despatx d’advocats CuatreCasas
  • El grup Ars Tunae
  • AAPIPNA
  • El cantant Dani Flaco
Gracies a tots i totes per a haver vingut a compartir aquesta nit especial amb nosaltres.

Podeu trobar algunes fotografies de la nit al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/v8PjdNxQlqrBgTXy2

També podeu trobar la noticia de la Televisió de l’Hospitalet cliclant en aquest enllaç: http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/12304063


Nit dels Estels Solidaris 2017

Ja s’apropa!!!!! Sembla que va ser ahir però ja ha passat un any i el pròxim dijous 14 de Desembre a las 18.30 celebrem la Gala de la Nit dels Estels Solidaris 2017, que es farà a l’auditori del centre cultural de Bellvitge - Gornal. Moment especial en el que es reconeixen les expressions solidàries d’empreses, persones i entitats que durant l’any han deixat empremta en la nostra realitat.
Esperem veure-us allà dijous i compartir amb vosaltres un moment tant especial.


 


Parem Taula - Amb Seny

Amics i amigues, tornem a estar en marxa amb el programa Parem Taula – Amb Seny


Dia Internacional dels Drets dels Infants 2017

Amb motiu de la celebració del dia Internacional del Drets dels Infants (20 de Novembre) hem editat un número especial de la revista “Amb Valors: els drets del infants”.
Si voleu que us la fem arribar poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari web.


Voluntariat dels alumnes de l’escola Xaloc

Ahir van començar a participar de les activitats de l’associació educativa Nou Quitxalles joves de 4art de la ESO de l’escola Xaloc, activitat emmarcada dins de les seves iniciatives curriculars de caire solidari i de voluntariat.
Durant aquest curs ajudaran als més petits en les seves tasques escolars i de lleure. Esperem que sigui una oportunitat positiva per als joves i que gaudeixin d’aquesta experiència.


Misa – Homenatge a Pepa

Fa poc més d’un mes, ens va deixar la nostra amiga Pepa Vignau. Per a tots aquells que vulguin donar-li l’últim adéu el pròxim divendres, 24 de Novembre a les 20 hores, es celebrarà una missa – homenatge a la nostra estimada Pepa, a la parròquia de Nostra Senyora de Bellvitge (C/Ermita 65-67 – Hospitalet de Llobregat).


Torna l’hort solidari!

També dimecres va posar-se en marxa un altres cop a l’institut Europa el projecte intergeneracional d’hort solidari. El dimecres els alumnes van iniciar les tasques de desbrossament i neteja del terra. Aviat tornarem a tenir hortalisses fresques!


Iniciem tallers a l’Institut Europa

Ahir dimecres vam començar un nou taller amb als alumnes de primer de secundària de l’Institut Europa relacionat amb el consum i bona utilització de les noves tecnologies i aplicacions (TIC). El taller compta amb la intervenció de psicòlegs professionals de l’Hospital de Sant Joan de Deu i es desenvoluparà al llarg del primer trimestre del curs escolar.


El programa “Són 3 i no 4” a Saragossa

Este sábado se realizó el primer encuentro del grupo de trabajo que desarrollará el programa “Son 3 y no 4” en la ciudad de Zaragoza. A este encuentro asistieron representantes de la Plataforma de Afectados por las Hipotecas de Zaragoza, AAPIPNA (Asociación Aragonesa Para la Investigación Psíquica del Niño y del Adolescente) y de la Orden del Sagrado Corazón, además de la delegación  de la Familia Juanitos.

Jornada intensa de trabajo que empieza a dar sus frutos.

 


Recollida de mantes

Amb el canvi de temps i l’arribada del fred son moltes les persones sense sostre que no tenen amb que abrigar-se per passar la nit, per aquesta raó si teniu mantes us animem a portar-les a l’entitat per a poder donar-les a l’associació AMÁSDES que treballa amb els més desvaforits.