NotíciesRecollida de joguines al Poliesportiu Municipal de Bellvitge

El Poliesportiu Municipal de Bellvitge (Sergio Manzano) aquest any de manera solidaria ajudarà als Reis Mags en la seva tasca promovent una recollida de joguines per als infants de la ciutat.

D’avui fins al dia 5 de Gener podeu portar una joguina al poliesportiu i deixar-la a l’espai habilitat per ajudar a fer possible aquesta tasca. I recordeu que una joguina nova, fa més feliç als  infants.

 


Joguines per Nadal

Per tercer any l’escola Cedesca de Barcelona ha realitzat una recollida de joguines entre els seus alumnes per als infants de la entidad.

Un any més: ¡gracies per la vostra solidaritat!

 


Col·laboració nadalenca!

Gracies a AVVIB i al Mercat 1 de Bellvitge per al seva col·laboració amb els més necessitats.


 


Campanya Mossos d’Esquadra 2017

Hem iniciat la campanya Mossos d’Esquadra – Nou Quitxalles 2017. Aquest any tots els agents disposaran de Cagatios, fets a mà per els nostres voluntaris, que bescanvien per materials didàctics i de manualitats per als nostres centres.


IV Gala dels Estels Solidaris 

Ahir, a l’auditori de centre cultural de Bellvitge – Gornal, vam celebrar per quart any la gala de la Nit dels Estels Solidaris.

En aquesta edició del 2017 a més dels reconeixements vam gaudir de la cantada de nadales dels infants de l’associació i va venir a visitar-nos el barrufet enfadat, enviat expressament per el Pare Noel.

Els nostres reconeguts de la nit van ser:

  • Llum Delàs, presidenta de la Fundació Roure i directora de la Fundació de l’Esperança
  • Empresa de càtering Roca González
  • Judit Mata, directora del Lab. d’acció Social de la Universitat Blanquerna
  • Empresa de publicitat DreiBlau
  • Empresa de publicitat 24/7
  • La Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació Pere Tarrès
  • Despatx d’advocats CuatreCasas
  • El grup Ars Tunae
  • AAPIPNA
  • El cantant Dani Flaco
Gracies a tots i totes per a haver vingut a compartir aquesta nit especial amb nosaltres.

Podeu trobar algunes fotografies de la nit al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/v8PjdNxQlqrBgTXy2

També podeu trobar la noticia de la Televisió de l’Hospitalet cliclant en aquest enllaç: http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/12304063


Nit dels Estels Solidaris 2017

Ja s’apropa!!!!! Sembla que va ser ahir però ja ha passat un any i el pròxim dijous 14 de Desembre a las 18.30 celebrem la Gala de la Nit dels Estels Solidaris 2017, que es farà a l’auditori del centre cultural de Bellvitge - Gornal. Moment especial en el que es reconeixen les expressions solidàries d’empreses, persones i entitats que durant l’any han deixat empremta en la nostra realitat.
Esperem veure-us allà dijous i compartir amb vosaltres un moment tant especial.


 


Parem Taula - Amb Seny

Amics i amigues, tornem a estar en marxa amb el programa Parem Taula – Amb Seny


Dia Internacional dels Drets dels Infants 2017

Amb motiu de la celebració del dia Internacional del Drets dels Infants (20 de Novembre) hem editat un número especial de la revista “Amb Valors: els drets del infants”.
Si voleu que us la fem arribar poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari web.


Voluntariat dels alumnes de l’escola Xaloc

Ahir van començar a participar de les activitats de l’associació educativa Nou Quitxalles joves de 4art de la ESO de l’escola Xaloc, activitat emmarcada dins de les seves iniciatives curriculars de caire solidari i de voluntariat.
Durant aquest curs ajudaran als més petits en les seves tasques escolars i de lleure. Esperem que sigui una oportunitat positiva per als joves i que gaudeixin d’aquesta experiència.


Misa – Homenatge a Pepa

Fa poc més d’un mes, ens va deixar la nostra amiga Pepa Vignau. Per a tots aquells que vulguin donar-li l’últim adéu el pròxim divendres, 24 de Novembre a les 20 hores, es celebrarà una missa – homenatge a la nostra estimada Pepa, a la parròquia de Nostra Senyora de Bellvitge (C/Ermita 65-67 – Hospitalet de Llobregat).