NotíciesPrograma “Són 3 i no 4 Aragó”

Aquesta tarda les companyes i companys de Saragossa realitzen la primera xerrada informativa del programa “Són 3 i no 4 Aragó”
El desenvolupament de projectes destinats a la atenció i suport a la infància, adolescència i famílies en situació de vulnerabilitat sempre son bones notícies a compartir!

 


Ja han vingut els Reis Mags d’Orient!!!!

Un any més els infants de l’Associació Educativa Nou Quitxalles van viure una nit màgica amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient carregats de regals per a repartir. Entre carones il·lusionades vam gaudir de l’espectacle del Mag “Ser Julian” que va donar pas a l’arribada des de Orient de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Més d’un centenar d’infants van rebre de mans de ses majestats d’Orient els presents per haver-se portat tant bé durant tot l’any!

En nom de tots els infants volem donar les gràcies a tot el cos de voluntariat que d’una manera o altre ha posat el seu granet de sorra per a fer d’aquesta nit un èxit, i també a l’Hospital de Sant Joan de Déu, al Poliesportiu Municipal de Bellvitge i al Mercat de Bellvitge, perquè sense la seva col·laboració aquesta nit no hauria estat tant màgica.

 


Campanya Mossos d’Esquadra de la Regió Metropolitana Sud

Un any més donem per finalitzada la campanya de col·laboració de Nadal amb el cos de Mossos d’Esquadra de la Regió Metropolitana Sud. Durant el mes de desembre i gener els agents han mostrat la seva solidaritat amb la recollida de material de manualitats i arts plàstiques a les comissaries.
Moltes gràcies agents!


 


Planeta Quitxalles

Atenció a tots i totes! Hem actualitzat el nostre canal de YouTube amb nous vídeos editats per el grup d’adolescents de l’entitat.

Entreu a YouTube i subscriviu-vos al canal de Planeta Quitxalles per a seguir veient les novetats que aniran afegint!!!

 


Recollida de joguines al Poliesportiu Municipal de Bellvitge

El Poliesportiu Municipal de Bellvitge (Sergio Manzano) aquest any de manera solidaria ajudarà als Reis Mags en la seva tasca promovent una recollida de joguines per als infants de la ciutat.

D’avui fins al dia 5 de Gener podeu portar una joguina al poliesportiu i deixar-la a l’espai habilitat per ajudar a fer possible aquesta tasca. I recordeu que una joguina nova, fa més feliç als  infants.

 


Joguines per Nadal

Per tercer any l’escola Cedesca de Barcelona ha realitzat una recollida de joguines entre els seus alumnes per als infants de la entidad.

Un any més: ¡gracies per la vostra solidaritat!

 


Col·laboració nadalenca!

Gracies a AVVIB i al Mercat 1 de Bellvitge per al seva col·laboració amb els més necessitats.


 


Campanya Mossos d’Esquadra 2017

Hem iniciat la campanya Mossos d’Esquadra – Nou Quitxalles 2017. Aquest any tots els agents disposaran de Cagatios, fets a mà per els nostres voluntaris, que bescanvien per materials didàctics i de manualitats per als nostres centres.


IV Gala dels Estels Solidaris 

Ahir, a l’auditori de centre cultural de Bellvitge – Gornal, vam celebrar per quart any la gala de la Nit dels Estels Solidaris.

En aquesta edició del 2017 a més dels reconeixements vam gaudir de la cantada de nadales dels infants de l’associació i va venir a visitar-nos el barrufet enfadat, enviat expressament per el Pare Noel.

Els nostres reconeguts de la nit van ser:

  • Llum Delàs, presidenta de la Fundació Roure i directora de la Fundació de l’Esperança
  • Empresa de càtering Roca González
  • Judit Mata, directora del Lab. d’acció Social de la Universitat Blanquerna
  • Empresa de publicitat DreiBlau
  • Empresa de publicitat 24/7
  • La Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació Pere Tarrès
  • Despatx d’advocats CuatreCasas
  • El grup Ars Tunae
  • AAPIPNA
  • El cantant Dani Flaco
Gracies a tots i totes per a haver vingut a compartir aquesta nit especial amb nosaltres.

Podeu trobar algunes fotografies de la nit al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/v8PjdNxQlqrBgTXy2

També podeu trobar la noticia de la Televisió de l’Hospitalet cliclant en aquest enllaç: http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/12304063


Nit dels Estels Solidaris 2017

Ja s’apropa!!!!! Sembla que va ser ahir però ja ha passat un any i el pròxim dijous 14 de Desembre a las 18.30 celebrem la Gala de la Nit dels Estels Solidaris 2017, que es farà a l’auditori del centre cultural de Bellvitge - Gornal. Moment especial en el que es reconeixen les expressions solidàries d’empreses, persones i entitats que durant l’any han deixat empremta en la nostra realitat.
Esperem veure-us allà dijous i compartir amb vosaltres un moment tant especial.