NotíciesFins a sempre Pepa

Estimats amics, el passat dijous dia 14 de setembre ens va deixar Pepa Vignau. La nostra gran amiga i entranyable companya de tots els infants i joves de l’Associació Educativa Nou Quitxalles.
Religiosa de la congregació del Sagrat Cor i defensora dels més necessitats. Ella va entregar la seva vida sencera a fer d’aquest món un lloc més humà i, amb el seu evangeli com a exemple, ens va educar als que la vam conèixer en que una vida plena d’amor és la millor manera de viure-la.
Descansa en pau i que des de el cel ens continui donant el seu ànim i coratge.
Gràcies Pepa per tant que vas regalar-nos. T’estimem. Els teus nens i nenes. 

 


#NOTENIMPOR

En un dia tan especial com avui, en el que tota la ciutadania s’uneix, la Família Juanitos vol dir-vos #notenimpor


Adeus de final de curs

Aquest curs s’acomiaden de nosaltres les educadores Belén y Alicia. Us agraïm el vostre temps i dedicació durant aquest curs 2016 – 2017 i esperem que la vostra decisió de marxar sigui l’encertada.
Que us vagi bé a la vida noies!


Ordinadors nous

Les oficines de La Caixa ubicades a la ciutat de la justícia ens han donat 4 equips informàtics complerts per a poder utilitzar en els programes de l’entitat.


Presentació del nou bíptic per DreiBlau

Ahir l’empresa de publicitat DreiBlau (www.dreiblau.com) va fer la presentació del fulletó utilitzat per a presentar el programa “Són 3 i no 4” a la resta del territori.
Disseny encertat, proper i totalment encertat. Moltes gràcies!!!


Música per l’esperança amb Ars Tunae

Dissabte vam gaudir de la música del grup Ars Tunae. Aquest concert en homenatge a la gent gran del barri va transportar-nos a bells paratges i fer-nos gaudir de la música i dels records que ens va portar.
Gracies a Ars Tunae i a totes les persones que van venir a gaudir de la música en directe amb nosaltres.

 


Donació per part de l’empresa TF7

La setmana passada, la Família Juanitos - Associació Educativa Nou va rebre, per part de l’empresa TF7 S.L, productora de publicitat,  la donació de diversos materials de decoració i begudes. Moltes gràcies als treballadors de l’empresa per formar part de la Família Juanitos!


Concert d’Homenatge per a la Gent Gran

El proper dia 1 de juliol, dissabte, tenim una cita a l’Auditori del Centre Cultural Bellvitge – Gornal per gaudir d’un concert totalment gratuit en homenatge a la nostra gent gran. A càrrec d’Ars Tunae, música per l’esperança, i sota la direcció de Manuel Gómez, gaudirem d’un concert simfònic en dos passes. El primer tindrà lloc a les 19’30 i el segon a les 20’30 hores. Podeu demanar les vostres entrades als comerços del barri o a la seu de l’entitat, però no oblideu validar la vostra entrada per poder venir al concert! Us esperem!


Jornada “Alimentació dins i fora de l’Escola: del llunyà al pròxim”

El passat dia 9 de juny, professionals de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos van assistir a la Jornada “Alimentació dins i fora de l’Escola: del llunyà al pròxim” que van organitzar el Programa Mundial d’Aliments i la Fundació Probitas.
Va ser una jornada molt enriquidora i de ben segur, ens seguirem retrobant en moltes més ocasions!


La Família Juanitos ja ha superat les 100.000 visites a la web!

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles, Associació Reciclart-e i Família Juanitos estem molt contents! Durant aquesta setmana s’han superat les 100.000 visites a la nostra pàgina web. Ara tenim un nou repte, seguir superant-nos dia a dia i aconseguir arribar a moltíssima més gent, però de ben segur que amb el vostre recolzament i ajuda, tot ens serà més fàcil!
Mil gràcies per formar part de la Família Juanitos!