NotíciesParem Taula - Amb Seny

Amics i amigues, tornem a estar en marxa amb el programa Parem Taula – Amb Seny


Dia Internacional dels Drets dels Infants 2017

Amb motiu de la celebració del dia Internacional del Drets dels Infants (20 de Novembre) hem editat un número especial de la revista “Amb Valors: els drets del infants”.
Si voleu que us la fem arribar poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari web.


Voluntariat dels alumnes de l’escola Xaloc

Ahir van començar a participar de les activitats de l’associació educativa Nou Quitxalles joves de 4art de la ESO de l’escola Xaloc, activitat emmarcada dins de les seves iniciatives curriculars de caire solidari i de voluntariat.
Durant aquest curs ajudaran als més petits en les seves tasques escolars i de lleure. Esperem que sigui una oportunitat positiva per als joves i que gaudeixin d’aquesta experiència.


Misa – Homenatge a Pepa

Fa poc més d’un mes, ens va deixar la nostra amiga Pepa Vignau. Per a tots aquells que vulguin donar-li l’últim adéu el pròxim divendres, 24 de Novembre a les 20 hores, es celebrarà una missa – homenatge a la nostra estimada Pepa, a la parròquia de Nostra Senyora de Bellvitge (C/Ermita 65-67 – Hospitalet de Llobregat).


Torna l’hort solidari!

També dimecres va posar-se en marxa un altres cop a l’institut Europa el projecte intergeneracional d’hort solidari. El dimecres els alumnes van iniciar les tasques de desbrossament i neteja del terra. Aviat tornarem a tenir hortalisses fresques!


Iniciem tallers a l’Institut Europa

Ahir dimecres vam començar un nou taller amb als alumnes de primer de secundària de l’Institut Europa relacionat amb el consum i bona utilització de les noves tecnologies i aplicacions (TIC). El taller compta amb la intervenció de psicòlegs professionals de l’Hospital de Sant Joan de Deu i es desenvoluparà al llarg del primer trimestre del curs escolar.


El programa “Són 3 i no 4” a Saragossa

Este sábado se realizó el primer encuentro del grupo de trabajo que desarrollará el programa “Son 3 y no 4” en la ciudad de Zaragoza. A este encuentro asistieron representantes de la Plataforma de Afectados por las Hipotecas de Zaragoza, AAPIPNA (Asociación Aragonesa Para la Investigación Psíquica del Niño y del Adolescente) y de la Orden del Sagrado Corazón, además de la delegación  de la Familia Juanitos.

Jornada intensa de trabajo que empieza a dar sus frutos.

 


Recollida de mantes

Amb el canvi de temps i l’arribada del fred son moltes les persones sense sostre que no tenen amb que abrigar-se per passar la nit, per aquesta raó si teniu mantes us animem a portar-les a l’entitat per a poder donar-les a l’associació AMÁSDES que treballa amb els més desvaforits.


 


Fins a sempre Pepa

Estimats amics, el passat dijous dia 14 de setembre ens va deixar Pepa Vignau. La nostra gran amiga i entranyable companya de tots els infants i joves de l’Associació Educativa Nou Quitxalles.
Religiosa de la congregació del Sagrat Cor i defensora dels més necessitats. Ella va entregar la seva vida sencera a fer d’aquest món un lloc més humà i, amb el seu evangeli com a exemple, ens va educar als que la vam conèixer en que una vida plena d’amor és la millor manera de viure-la.
Descansa en pau i que des de el cel ens continui donant el seu ànim i coratge.
Gràcies Pepa per tant que vas regalar-nos. T’estimem. Els teus nens i nenes. 

 


#NOTENIMPOR

En un dia tan especial com avui, en el que tota la ciutadania s’uneix, la Família Juanitos vol dir-vos #notenimpor