NotíciesTorna l’hort solidari!

També dimecres va posar-se en marxa un altres cop a l’institut Europa el projecte intergeneracional d’hort solidari. El dimecres els alumnes van iniciar les tasques de desbrossament i neteja del terra. Aviat tornarem a tenir hortalisses fresques!


Iniciem tallers a l’Institut Europa

Ahir dimecres vam començar un nou taller amb als alumnes de primer de secundària de l’Institut Europa relacionat amb el consum i bona utilització de les noves tecnologies i aplicacions (TIC). El taller compta amb la intervenció de psicòlegs professionals de l’Hospital de Sant Joan de Deu i es desenvoluparà al llarg del primer trimestre del curs escolar.


El programa “Són 3 i no 4” a Saragossa

Este sábado se realizó el primer encuentro del grupo de trabajo que desarrollará el programa “Son 3 y no 4” en la ciudad de Zaragoza. A este encuentro asistieron representantes de la Plataforma de Afectados por las Hipotecas de Zaragoza, AAPIPNA (Asociación Aragonesa Para la Investigación Psíquica del Niño y del Adolescente) y de la Orden del Sagrado Corazón, además de la delegación  de la Familia Juanitos.

Jornada intensa de trabajo que empieza a dar sus frutos.

 


Recollida de mantes

Amb el canvi de temps i l’arribada del fred son moltes les persones sense sostre que no tenen amb que abrigar-se per passar la nit, per aquesta raó si teniu mantes us animem a portar-les a l’entitat per a poder donar-les a l’associació AMÁSDES que treballa amb els més desvaforits.


 


Fins a sempre Pepa

Estimats amics, el passat dijous dia 14 de setembre ens va deixar Pepa Vignau. La nostra gran amiga i entranyable companya de tots els infants i joves de l’Associació Educativa Nou Quitxalles.
Religiosa de la congregació del Sagrat Cor i defensora dels més necessitats. Ella va entregar la seva vida sencera a fer d’aquest món un lloc més humà i, amb el seu evangeli com a exemple, ens va educar als que la vam conèixer en que una vida plena d’amor és la millor manera de viure-la.
Descansa en pau i que des de el cel ens continui donant el seu ànim i coratge.
Gràcies Pepa per tant que vas regalar-nos. T’estimem. Els teus nens i nenes. 

 


#NOTENIMPOR

En un dia tan especial com avui, en el que tota la ciutadania s’uneix, la Família Juanitos vol dir-vos #notenimpor


Adeus de final de curs

Aquest curs s’acomiaden de nosaltres les educadores Belén y Alicia. Us agraïm el vostre temps i dedicació durant aquest curs 2016 – 2017 i esperem que la vostra decisió de marxar sigui l’encertada.
Que us vagi bé a la vida noies!


Ordinadors nous

Les oficines de La Caixa ubicades a la ciutat de la justícia ens han donat 4 equips informàtics complerts per a poder utilitzar en els programes de l’entitat.


Presentació del nou bíptic per DreiBlau

Ahir l’empresa de publicitat DreiBlau (www.dreiblau.com) va fer la presentació del fulletó utilitzat per a presentar el programa “Són 3 i no 4” a la resta del territori.
Disseny encertat, proper i totalment encertat. Moltes gràcies!!!


Música per l’esperança amb Ars Tunae

Dissabte vam gaudir de la música del grup Ars Tunae. Aquest concert en homenatge a la gent gran del barri va transportar-nos a bells paratges i fer-nos gaudir de la música i dels records que ens va portar.
Gracies a Ars Tunae i a totes les persones que van venir a gaudir de la música en directe amb nosaltres.