NotíciesDonació per part de l’empresa TF7

La setmana passada, la Família Juanitos - Associació Educativa Nou va rebre, per part de l’empresa TF7 S.L, productora de publicitat,  la donació de diversos materials de decoració i begudes. Moltes gràcies als treballadors de l’empresa per formar part de la Família Juanitos!


Concert d’Homenatge per a la Gent Gran

El proper dia 1 de juliol, dissabte, tenim una cita a l’Auditori del Centre Cultural Bellvitge – Gornal per gaudir d’un concert totalment gratuit en homenatge a la nostra gent gran. A càrrec d’Ars Tunae, música per l’esperança, i sota la direcció de Manuel Gómez, gaudirem d’un concert simfònic en dos passes. El primer tindrà lloc a les 19’30 i el segon a les 20’30 hores. Podeu demanar les vostres entrades als comerços del barri o a la seu de l’entitat, però no oblideu validar la vostra entrada per poder venir al concert! Us esperem!


Jornada “Alimentació dins i fora de l’Escola: del llunyà al pròxim”

El passat dia 9 de juny, professionals de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos van assistir a la Jornada “Alimentació dins i fora de l’Escola: del llunyà al pròxim” que van organitzar el Programa Mundial d’Aliments i la Fundació Probitas.
Va ser una jornada molt enriquidora i de ben segur, ens seguirem retrobant en moltes més ocasions!


La Família Juanitos ja ha superat les 100.000 visites a la web!

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles, Associació Reciclart-e i Família Juanitos estem molt contents! Durant aquesta setmana s’han superat les 100.000 visites a la nostra pàgina web. Ara tenim un nou repte, seguir superant-nos dia a dia i aconseguir arribar a moltíssima més gent, però de ben segur que amb el vostre recolzament i ajuda, tot ens serà més fàcil!
Mil gràcies per formar part de la Família Juanitos!


Cooperativistes a l’Escola La Marina

Ahir, divendres 16 de juny, els alumnes de 5è de primària de l'escola La Marina ens van fer entrega de part dels beneficis obtinguts amb el seu projecte de cooperativa que han estat desenvolupant dins del programa d'empreneduria. Al llarg de tot el curs han estat treballant tots els aspectes que comporta muntar una cooperativa, des de els aspectes legals fins a la matèria prima...tot amb una base assemblaria.
¡MOLT BON TREBALL NOIS I NOIES!
Si voleu saber més, no dubteu en visitar la pàgina de l'escola https://sites.google.com/a/xtec.cat/escola-la-marina/que-fem/activitats-a-la-ciutat


Juanitada Night

Dimecres passat, dia 7 de juny, va tenir lloc la segona edició de la Juanitada Night. Un sopar que aplega treballadors, voluntaris, personal en pràctiques, membres del consell i persones que, d’una manera o altra, han estat vinculades amb la nostra realitat i en el nostre dia a dia durant aquest curs. Més de 80 persones ens vam aplegar a la Sala Silverados del barri de Bellvitge per compartir el sopar i moments molt especials. Gràcies a tots i totes per ser i estar al nostre costat en aquest camí per construïr un món millor!
 


El parlament ordena a Ensenyament reobrir els menjadors escolars de secundaria

Els Juanitos celebrem que la mobilització que hem fet als mitjans, conjuntament amb altres onegés ha donat els seus fruits. No deixeu de llegir la noticia a: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/parlament-ordena-generalitat-recuperar-menjadors-instituts-publics-6077593


L’acte #aturemlaplujadebombesasiria surt a l’informatiu d’ahir a la Televisió de L’Hospitalet

Dimecres, 31 de maig, va tenir lloc un acte a la Plaça de la Cultura del barri de Bellvitge i la Televisió de L’Hospitalet de Llobregat s’ha volgut fer ressó de l’esdeveniment i ho ha inclòs en l’informatiu d’ahir dijous. Podeu veure la notícia en el següent enllaç a partir del minut 7: http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/11623023


El programa “Són 3 y no 4” ja es comença a implantar a Saragossa

El passat dissabte ens vam desplaçar a la ciutat de Saragossa per a poder començar el treball conjunt amb els membres de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques i fer possible el desenvolupament del programa “Són 3 i no 4” a la ciutat aragonesa. Va ser una jornada intensa de coneixement  i explicacions varies, per una banda amb membres de  la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de Saragossa i d’altra banda amb alguns membres de l’associació AAPIPNA (Associació Aragonesa per la Investigació Psíquica del Nen i l’Adolescent).
Gracies a tots per la vostra acollida!!!


Participació a l’acte: PROBLEMES D’HABITATGE organitzat per l’Associació Esquitx

Ahir vam participar de l’acte: Problemes d’habitatge. Com afecten a les famílies i als infants? organitzat per l’Associació Esquitx del casc Antic de Barcelona. La nostra intervenció versava al voltant de l’acompanyament al fill i filles per afrontar el problemes de vivenda.
Conjuntament amb els professionals de l’associació Esquitx, les famílies i d’altres professionals que van intervenir vam poder fer-nos ressò de primera mà de la problemàtica que afronten les famílies del Casc Antic.
Va ser un veritable plaer i seguim treballant plegats!