NotíciesAdeus de final de curs

Aquest curs s’acomiaden de nosaltres les educadores Belén y Alicia. Us agraïm el vostre temps i dedicació durant aquest curs 2016 – 2017 i esperem que la vostra decisió de marxar sigui l’encertada.
Que us vagi bé a la vida noies!


Ordinadors nous

Les oficines de La Caixa ubicades a la ciutat de la justícia ens han donat 4 equips informàtics complerts per a poder utilitzar en els programes de l’entitat.


Presentació del nou bíptic per DreiBlau

Ahir l’empresa de publicitat DreiBlau (www.dreiblau.com) va fer la presentació del fulletó utilitzat per a presentar el programa “Són 3 i no 4” a la resta del territori.
Disseny encertat, proper i totalment encertat. Moltes gràcies!!!


Música per l’esperança amb Ars Tunae

Dissabte vam gaudir de la música del grup Ars Tunae. Aquest concert en homenatge a la gent gran del barri va transportar-nos a bells paratges i fer-nos gaudir de la música i dels records que ens va portar.
Gracies a Ars Tunae i a totes les persones que van venir a gaudir de la música en directe amb nosaltres.

 


Donació per part de l’empresa TF7

La setmana passada, la Família Juanitos - Associació Educativa Nou va rebre, per part de l’empresa TF7 S.L, productora de publicitat,  la donació de diversos materials de decoració i begudes. Moltes gràcies als treballadors de l’empresa per formar part de la Família Juanitos!


Concert d’Homenatge per a la Gent Gran

El proper dia 1 de juliol, dissabte, tenim una cita a l’Auditori del Centre Cultural Bellvitge – Gornal per gaudir d’un concert totalment gratuit en homenatge a la nostra gent gran. A càrrec d’Ars Tunae, música per l’esperança, i sota la direcció de Manuel Gómez, gaudirem d’un concert simfònic en dos passes. El primer tindrà lloc a les 19’30 i el segon a les 20’30 hores. Podeu demanar les vostres entrades als comerços del barri o a la seu de l’entitat, però no oblideu validar la vostra entrada per poder venir al concert! Us esperem!


Jornada “Alimentació dins i fora de l’Escola: del llunyà al pròxim”

El passat dia 9 de juny, professionals de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos van assistir a la Jornada “Alimentació dins i fora de l’Escola: del llunyà al pròxim” que van organitzar el Programa Mundial d’Aliments i la Fundació Probitas.
Va ser una jornada molt enriquidora i de ben segur, ens seguirem retrobant en moltes més ocasions!


La Família Juanitos ja ha superat les 100.000 visites a la web!

Des de l’Associació Educativa Nou Quitxalles, Associació Reciclart-e i Família Juanitos estem molt contents! Durant aquesta setmana s’han superat les 100.000 visites a la nostra pàgina web. Ara tenim un nou repte, seguir superant-nos dia a dia i aconseguir arribar a moltíssima més gent, però de ben segur que amb el vostre recolzament i ajuda, tot ens serà més fàcil!
Mil gràcies per formar part de la Família Juanitos!


Cooperativistes a l’Escola La Marina

Ahir, divendres 16 de juny, els alumnes de 5è de primària de l'escola La Marina ens van fer entrega de part dels beneficis obtinguts amb el seu projecte de cooperativa que han estat desenvolupant dins del programa d'empreneduria. Al llarg de tot el curs han estat treballant tots els aspectes que comporta muntar una cooperativa, des de els aspectes legals fins a la matèria prima...tot amb una base assemblaria.
¡MOLT BON TREBALL NOIS I NOIES!
Si voleu saber més, no dubteu en visitar la pàgina de l'escola https://sites.google.com/a/xtec.cat/escola-la-marina/que-fem/activitats-a-la-ciutat


Juanitada Night

Dimecres passat, dia 7 de juny, va tenir lloc la segona edició de la Juanitada Night. Un sopar que aplega treballadors, voluntaris, personal en pràctiques, membres del consell i persones que, d’una manera o altra, han estat vinculades amb la nostra realitat i en el nostre dia a dia durant aquest curs. Més de 80 persones ens vam aplegar a la Sala Silverados del barri de Bellvitge per compartir el sopar i moments molt especials. Gràcies a tots i totes per ser i estar al nostre costat en aquest camí per construïr un món millor!