NotíciesEntrega de la Collita de l’Hort Solidari

Avui els alumnes del Institut Europa que participen del programa d’Horts Solidaris i per la dignitat organitzats per l’entitat han fet part de la collita i han fet entrega de les verdures recollides a la parròquia de Sant Joan Evangelista del barri de Bellvitge per tal que els voluntaris puguin repartir-les entre les famílies més necessitades.


Els padrins i les madrines també es preocupen per la situació de l’entitat

Els padrins i les madrines de l’entitat també es preocupen sobre la situació de l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos. Manel Salcedo, director de Recursos Humans de l’Hospital Sant Joan de Déu va publicar una nota del lector al diari El Periódico: “Calen solucions visibles per a petits invisibles” i recalcava que, “Són invisibles no perquè no es vegin, sinó perquè no els volem veure, perquè molts miren cap a un altre costat”. Podeu llegir l’article sencer a: http://www.elperiodico.com/es/entre-todos/participacion/associacio-nou-quitxalles-calen-solucions-visibles-per-petits-invisibles-127422#


#aturemlaplujadebombesasiria

Sota el hashtag #aturemlaplujadebombesasiria, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos va organitzar ahir dimecres un acte a la Plaça de la Cultura de Bellvitge per conscienciar la població i sobretot, els més petits, sobre la situació que pateixen a Síria milers d’infants com a conseqüència del conflicte bèl·lic. Gràcies al Centre Cultural Bellvitge – Gornal, als comerciants que, una vegada més, han donat suport a una de les nostres iniciatives, a l’Associació Amics de la Música de Bellivtge, al tècnic de so, que de forma voluntària ens va acompanyar i sobretot, a la participació de les escoles Ramon Muntaner, Mare de Déu de Bellvitge, Escola Pare Enric d’Ossó i Centre d’Estudis Jaume Balmes. Entre tots, treballem per construïr un món millor!
 


Nova entrevista a RNE4

Ahir dissabte, al programa Amics i Coneguts de RNE 4, José Carlos González, director de l'Associació Educativa Nou Quitxalles - Família Juanitos va ser entrevistat en el reportatge: Nens: les víctimes més desprotegides dels desnonaments. Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç: http://www.rtve.es/m/alacarta/audios/amics-i-coneguts/amics-coneguts-reportatge-nens-les-victimes-mes-desprotegides-dels-desnonaments/4035128/?media=rne


Campanya Piruletes amb Valors i “Són 3 i no 4” a Televisió de L’Hospitalet

Nou Quitxalles – Família Juanitos va sortir divendres passat a la Televisió de L’Hospitalet explicant la campanya solidària que està portant a terme al barri de Bellvitge amb les Piruletes amb Valors. 100 comerços del barri s’han adherit a la iniciativa i regalen, durant un mes, piruletes als veïns i veïnes del barri. L’objectiu màxim és potenciar el sentiment de família entre comerciants i veïns i poder continuar desenvolupant el programa “Són 3 i no 4” d’acompanyament psicopedagògic que proximament desenovoluparem també a Saragossa. 
Link: http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?video=http://lhdigital.cat//videos_2017/noticies/PIRULETES_QUITXALLES.mp4&titol=Piruletes%20solid%C3%A0ries%20per%20la%20conviv%C3%A8ncia%20a%20Bellvitge%20i%20el%20Gornal


L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos a El Periódico

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos explica de nou, i de forma més extensa, el programa “Són 3 i no 4” d’acompanyament psicopedagògic a infants que pateixen desnonaments a El Periódico. Sota el títol “Infants, les víctimes invisibles dels desnonaments” s’explica el desenvolupament del programa i el treball del dia a dia amb els infants atesos.
Podeu trobar l’article a: http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/ninos-las-victimas-invisibles-los-desahucios-6034780?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=cm

 


Nou Quitxalles valora positivament l’aprovació de la Renda Garantida Ciutadana

El Parlament ha aprovat la Renda Garantida Ciutadana, una nova prestació social adreçada a famílies en situació de vulnerabilitat. Aquesta nova prestació entrarà en vigor a partir del setembre i serà compatible amb d’altres cobertures socials. José Carlos González, director de l’entitat, ha assenyalat que “es una mesura positiva però no poden abaixar la guàrdia en quant a continuar amb les reivindicacions per reclamar un mercat laboral de qualitat que permeti recuperar a molts aturats la propietat de la seva vida”
Podeu veure la notícia a http://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?video=http://lhdigital.cat/videos_2017/noticies/VIDEO_RENDA_GARANTIDA.mp4&titol=S%27aprova%20la%20Renda%20Garantida%20de%20Ciutadania


Nou Quitxalles present en la promoció del voluntariat a la Fundació Montblanc

L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos està present en la realitat de la Fundació Montblanc. Aquesta entitat col·labora, des de fa tres anys, amb la nostra realitat en forma de voluntariat i oferint reforç escolar a infants i adolescents que ho necessiten. Nou Quitxalles està present al vídeo de promoció de la Fundació Montblanc entorn al voluntariat. Gràcies per formar part de la Família Juanitos i per deixar-nos formar part de la Fundació Montblanc!
https://www.dropbox.com/s/ss0ttu31da94tkh/Promoci%C3%B3%20voluntariat%20F.%20Montblanc.mov?dl=0


Trobada Monitors i Monitores MCECC – Fundació Pere Tarrés

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la Trobada de Monitors i Monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés a Berga. Sota el lema #apasvalent, els monitors i monitores han pogut gaudir d’un cap de setmana ple d’experiències i aprenentatges que, de ben segur, posaran en pràctica amb els seus infants i joves durant el curs. Perquè entre tots, som Moviment!


L’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos a RNE 4

Aquest passat dissabte dia 6 de maig de 2017, l’Associació Educativa Nou Quitxalles – Família Juanitos ha estat present al programa “Amics i coneguts” de RNE 4 a través del reportatge: Combatre la malnutrició infantil a secundària. 
José Carlos González, director de l’entitat ha parlat sobre el programa “Parem Taula” que l’entitat gestiona amb el suport de la Fundació Probitas i que garanteix a molts alumnes de secundària, un àpat de qualitat al dia al Institut Europa del barri de Bellvitge. És el tercer any que el menjador de garantia solidària es porta a terme en aquest institut. 
Si voleu escoltar el podcast, ho podeu fer clicant en aquest enllaç: http://www.rtve.es/m/alacarta/audios/programa/amics-coneguts-reportatge-combatre-malnutricio-infantil-secundaria/4005268/?media=rne