RECICLART-E

Xarxa de Recolzament a la Tercera Edat


Espai que pretén protegir d’abusos i enganys a persones grans mitjançant accions que les facin visibles, de forma segura, en l’entorn social. Reciclart-e compta amb la Xarxa de Comerç Solidari, la Xarxa de Professionals Responsables i Voluntaris contra la soledat per a fer-ho possible.Iniciatives per a Joves


És un espai d’orientació i acompanyament per a joves emancipats que tenen necessitat de tenir un punt de consultoria social que els hi ajudi, en la seva vida, a guanyar autonomia i independència. Aquest programa s’organitza per a oferir orientació en matèria de treball, habitatge i relacions socials. L’estructura del programa compta amb un espai de referència i un grup d’adults de referència. Famílies Monoparentals


Programa d’orientació per a famílies monoparentals que inclou dues línies d’actuació. D’una banda, l’acompanyament psicològic de garantia solidària que compta amb una xarxa de professionals de la psicologia i d’altra banda, un banc de recursos tècnics i de tràmits administratius. Persones en situació d’atur


Seminaris formatius de garantia solidària que estan dissenyats per a persones desocupades i/o en actiu que volen millorar o iniciar-se en el desenvolupament de la seva professió. Els seminaris són semi presencials i disposen d’un suport de tutoria online.

 – Seminaris de recursos teòric pràctics per a persones que treballen o desenvolupen tasques en la neteja i l’assistència de la llar (amb especial atenció en les llars que conviuen persones grans)

 – Seminari de recursos teòric pràctics per a persones en actiu i desocupats que vulguin millorar la seva professió de consergeria d’edificis i comunitats de veïns.

 – Taller – Curs d’ajudant de Cuina d’Autor amb un format singular i de garantia dins de la modalitat dels Programes de Garantia Social per l’activació de polítiques d’ocupació i desenvolupament juvenil. Aquest curs es desenvolupa a través de la Fundació Futur i Acció contra la Fam.

 – Seminari de tècniques de ventes per a persones que s’inicien en l’activitat comercial i de vendes.

 – Seminari d’aparadorisme i decoració comercial per a persones dedicades a aquest sector i/o propietaris d’un comerç.

 – Punt d’orientació per la recerca de feina, un espai de suport solidari en el que referents assessoren i ajuden a persones desocupades en la recerca de feina acompanyant-les en el procés i facilitant els tràmits de forma online.